[ lemiar @ 10.02.2008. 14:29 ] @
| Pozdrav video sam po forumu dosta tema ali nisam uspeo da resim problem imam sliku koju prvo treba da zumiram zbog nekih sitnih detalja na njoj a kada je zumiram toliko koliko meni treba ona je mutna pa kako da sredim to da mogu i da je zumiram a i da posle bude cista da mogu da vidim pa jel ima neki takav program sa kojim mogu uvecati dosta puta sliku a zatim je srediti da nebude mutna
Unapred hvala
PS izvinjavam se ako je nako pomenuo taj program ali ja ga nisam nasao |
[ edin555 @ 10.02.2008. 15:57 ] @
Od lose slike nije lako napraviti dobru. Ne postoji program koji ce eliminisati pikselizaciju slike usljed velikog zumiranja,
medjutim mozes je popraviti pa probati do koje granice mozes zumirati a da ne gubi na kvaliteti.
Nisam bas strucan oko obrade slika, mozda neko dadne bolji prijedlog (ja bih ga takodje volio cuti)
ali za standardnog korisnika sa Paint shop pro (corelova alatka) i opcijom ENHANCE PHOTO-ONE STEP PHOTO FIX
mogu se stvarno postici dobri rezultati na popravci digitalne fotografije (boje, kontrasti, crvene oci, sjene i sl.)
Nakon toga probaj ponovo sa postepenim zumiranjem i ocjeni do koje granice mozes ici.
Ne ocekuj cuda...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.