[ drMaki @ 11.02.2008. 09:35 ] @
| FOX TV I SEZAMPRO ZA DAN ZALJUBLJENIH POKLANJAJU
Povodom Dana zaljubljenih, od ponedeljka do četvrtka (11.02 -14.02), svi gledaoci emisije „Fox i prijatelji“ imaće mogućnost da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje vredne nagrade koje poklanja poznati internet provajder SezamPro.
Pravila igre su jednostavna.
Potrebno je da pažljivo pratite jutarnji program Fox televizije i otkrijete
MAGIČNU REČ .
Ukucate magičnu reč i pošaljete SMS-om na broj 3132
(cena poziva 30din + PDV )
Na kraju svake emisije biće objavljeni brojevi telefona dobitnika nagrada.
Četiri dana - četiri magične reči i mnogo nagrada.
Svakog dana gledaoci osvajaju:
- jednu ADSL besplatnu pretplatu na mesec dana (ukoliko korisnik nema ADSL, ili nema tehnickih mogucnosti da ga uvede, dobija 3 meseca Dial-up flat pretplate kao alternativu)
- četiri SezamPro internet kartice u vrednosti od 850 din.
- deset SezamPro Internet kartica od 330 din.
Ali to nije sve.Na Dan zaljubljenih, gledaoce koji su tokom četiri dana učestvovali u igri očekuju i super nagrade.
- jedan DVD plejer
- jedna multifunkcijska 3 u1 mašina (štampač, skener, kopir)
- jedan MP4 plejer
Ja sam danas poslao SMS sa magičnom reči i dobio ADSL pretplatu |
[ drMaki @ 11.02.2008. 09:39 ] @
Izvinjavam se ako je tema offtopic, ali morao sam da spomenem. Neka ljudi koji su na forumu osvoje neke nagrade ako su vredni i ustaju rano kao ja.
Pozdrav i srecno!!!
[ Danilo Cvjeticanin @ 11.02.2008. 12:12 ] @
Ja koristim Telekom ADSL, sta ako ja dobijem SezamPro ADSL? Jel imam pravo da poklonim nekom osvojenu nagradu, ili da jednostavno kada je dobijem sve zaboravim?
[ bobiska @ 11.02.2008. 20:32 ] @
Citat:
Danilo Cvjeticanin: Ja koristim Telekom ADSL, sta ako ja dobijem SezamPro ADSL? Jel imam pravo da poklonim nekom osvojenu nagradu, ili da jednostavno kada je dobijem sve zaboravim?
Naravno da zaboravis, jer u stvari i ne bi osvojio nikakvu nagradu! Elem, svako ko ode u Sezam, uplati adsl za 1 mesec, dobije drugi (prvi) besplatno. WTF je nagrada ovde?
Ovo ostalo i nekako...
[ batancev @ 11.02.2008. 23:00 ] @
Citat:
bobiska: Elem, svako ko ode u Sezam, uplati adsl za 1 mesec, dobije drugi (prvi) besplatno. WTF je nagrada ovde?
pa ocigledno je da je ta nagradna pretplata za njihove sadasnje korisnike odn. da njima najvise znaci
sto je i poenta nagradne igre: da nagrade svoje verne korisnike
manje vise da dobiju nove
[ calexx @ 11.02.2008. 23:26 ] @
Ma nema veze, neka i kolega Danilo učestvuje a evo ja ću da prihvatim kao poklon njegovu nagradu. ;)
[ Danilo Cvjeticanin @ 11.02.2008. 23:41 ] @
Ujutro cemo videti na cemu smo, ako dobijem nagradu evo obecavam da ti je poklanjam, naravno ako je to ikako moguce!?
[ calexx @ 12.02.2008. 09:06 ] @
Jesi li nešto dobio? ;) Ne brini za prebacivanje, nekako ću da sredim sa upravom ... osim ako negde nije konkretno naglašeno da nagrada ne može da se prenese.
[ Danilo Cvjeticanin @ 12.02.2008. 09:50 ] @
Nisam dobio nista, imamo sanse jos sutra :) ... Nagradna igra im je katastrofa glupava,mogli su mnogo bolje da organizuju.. Al ipak bolje ista nego nista..
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.