[ Darxx @ 04.10.2003. 22:44 ] @
Kad upalim komp i normalno se pocne dizati rh 9.0 i X-i, dodje do onog nVidijinog logoa i tu stoji jedno 10-ak sek, pa onda nestane to i onda se opet pojavi, nakon svakog drugog puta, dobije na 3-4 sek mogucnost logiranja u komandnom modu i onda se opet pojavi nvidijin logo i tako u nedogled. uspijem se nekako ulogirat i utipkat init 3. onda sam pokusao pokrenut X-e sa "startx" i ponovo se pojavi nVidia logo, ali kad nestane dobijem nazad komandnu liniju gdje pise da ima neka greska...bla bla....uglavnom evo (zadnji) dio loga gdje spominje istu gresku kao kad pokrenem startx i onda mi vrati komand. liniju... ako treba stavit cu citav log, al je malo predugacak, a ovaj dio mi jedini javi i prije Code: Could not init font path element unix/:7100, removing from list! Fatal server error: could not open default font 'fixed' imam unutra GeForce4 Ti4200 graficku...distra je rh 9. koristim kde, postavke u XF86Config nisam mjenjao niti sam ista instalirao osim xmms-a (jutros). jutros sam normalno pregledao newse, mail i te gluposti i dalje igrao cs u winu, pa mi cudno da odjednom radi ovakve gluposti. eto, bio bih veoma zahvalan kad bi mi neko pomogao i rekao o cemu se uopce radi... |