[ Vercongetorix @ 15.02.2008. 06:21 ] @
| 2007. sam se prijavio kod Sezampro-a za adsl i tada mi je receno da mi je "telefon ispitan i da se nalazi na PCM uredjaju gde postoje smetnje za realizaciju"....
Ok ,to je bilo 2007 i nisam ocekivao da ce mi zahtev proci.
ADSL je stigao u Batajnicu 12.02. 2008. i od tada saljem svim provajderima u gradu zahtev za njegovo koriscenje.
Veci deo tih provajdera mi je poslalo mail ili SMS sa slicnim objasnjenjem kao sto sam i gore napisao za Sezampro.
Znaci ,ne postoje tehnicke mogucnosti za realizaciju!
E sad ,kako je moguce da drug ,par ulica od mene dobija potvrdan zahtev za dobijanje ADSL-a a ja ne!?
Jos mi samo fali da me i ADSL provajderi kuliraju kao sto me kulira i SBB!
|
[ deki40 @ 15.02.2008. 07:00 ] @
nisi trebao da otvaras novu temu...
odgovorio sam ti u temi ` adsl Batajnica ko zna?`
[ neca @ 15.02.2008. 09:19 ] @
Sta nije jasno? pa ja sam u celoj zgradi bio jedan od 5 stanova koji su bili na PCM-u. Svi ostali su mogli osim mene...
malo sam se iscimao pa smo to resili pre par meseci :) tako da je sada neko drugi na PCM-u...:)
[ Vercongetorix @ 15.02.2008. 11:36 ] @
Citat:
neca: Sta nije jasno? pa ja sam u celoj zgradi bio jedan od 5 stanova koji su bili na PCM-u. Svi ostali su mogli osim mene...
malo sam se iscimao pa smo to resili pre par meseci :) tako da je sada neko drugi na PCM-u...:)
Ako nije problem ,napisi mi kako si se "iscimao" pa da i ja to uradim isto!?
Hvala!
[ batancev @ 15.02.2008. 12:15 ] @
kada podnosis zahtev za adsl obicnim provajderima a imas broj na pcm uredjaju oni povodom toga ne mogu nista da urade
a ako zahtev podneses telekomu uz njega mozes podneti i zahtev za izuzimanje sa pcm-a na koji ce ti oni odgovori da li moze ili ne
ali svakako su ti vece sanse da izuzece trazis da bi adsl koristio od telekoma nego da ga trazis da bi isao kod drugog provajdera
[ neca @ 16.02.2008. 20:14 ] @
kao sto se sve radi u srbiji...nasao vezu i skinuli me sa PCM-a...sada je neko drugi na mom mestu...
[ vlada84 @ 22.02.2008. 17:42 ] @
Ja imam isti problem samo u Kragujevcu. Takođe je u pitanju zgrada, zahtev podnet preko telekoma...
Poslao sam im mail da vidim kakva je procedura za to i oni su mi odgovorili da ovakva procedura traje i do mesec dana.
Evo prošlo je već oko 45 dana i niko ništa je odgovara. Operateri na 9813 naravno ne znaju odgovor, predlažu da i dalje čekam... Jel imao nekad neko sličnih problema koje je uspeo da reši (a da naravno nije imao vezu)?
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.