[ Jazzic @ 15.02.2008. 12:28 ] @
Imam problem prilikom instaliranja Windows-a XP Professional! Naime kupio sam nov laptop koji nema nijedan operativni sistem instaliran! Kada ubacim DVD i pojavi mi se setup menu, posle ucitavanja silnih fajlova dobijam sledecu poruku:

"Setup did not find any hard disk drives installed in your computer.

Make dure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. This may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program.

Setup cannot continue. To quit Setup, press F3."

Naravno da kada odem u BIOS vidim moj hard disk! Inace sa ovim DVD-om su neki instalirali Windows tako da nije do njega!

Da li neko ima neku ideju?
[ helja @ 15.02.2008. 12:38 ] @
Ne prepoznaje ti sata kontroler. Imas opciju u bios-u da iskljucis sata, nakon cega ce ti vidjeti hdd. Poslije instalacije os-a, poskidas drivere (kao i driver za sata kontroler) i ponovo ukljucis u bios-u. Eto, ukratko :)
[ Jazzic @ 15.02.2008. 13:05 ] @
Taman sam se ponadao da je problem resen, ali kada sam usao u BIOS shvatio sam da ne postoji opcija za SATA kontoler (iskreno se nadam da postiji, ali da je ne znam da je pronadjem)!
Imam PhoenixBIOS i malo sam progooglao i video da i neki drugi ljudi imaju problem oko SATA opcija u ovom biosu, ali oni imaju instaliran Windows i ta opcija im treba iz nekih drugih razloga, a ja nemam ni instaliran Windows!
Neka druga ideja?
[ Flash411 @ 15.02.2008. 13:05 ] @
Procitaj ove teme:
http://www.elitesecurity.org/p1417575
ako zapne nadovezi se na njih.

lock