[ error 404 @ 15.02.2008. 17:18 ] @
| Imam formu za rezervacije koja je odradjena u php i ispravno radi. Moje pitanje je kako da istu tu formu prosledim na mail, tj. da bude poredjana kao i na stranici ? Znaci , validacija je odradjena i ako forma bude ispunjena ona ce biti poslata na mail ali zelim da mi ostane u html formatu pravilnog izgleda kako bi se mogla odstampati! Hvala unapred |
[ kelja @ 15.02.2008. 19:04 ] @
Pa, posaljes html mail, u kom ce telo poruke sadrzati kod forme sa malim izmenama(vrednostima koje je uneo korisnik).
Na primer, <input type='text' name='ime' value='$ime'/>
Ili te nisam dobro razumeo?
[ error 404 @ 15.02.2008. 20:23 ] @
Bitno je da $ime $prezime $mesto itd. koje su poredjani na stranici sa nekim redosledom i uradjenim dizajnom-sve zajedno posalje na mail u istom obliku. Sto znaci : Forma gde ce posetioc sajta uneti $ime $prezime $mesto ... koje ce biti prosledjeni na mail, zelim da ostane stranica istog dizajna samo sto ce umesto <input type='text' name='ime'> Da pise ime korisnika koje je on uneo. Mozda sam sada malo jasniji.
[ kelja @ 15.02.2008. 21:42 ] @
Pa ono sto sam ti napisao ce da odradi bas to (value=nesto), dobices tekst box sa vrednoscu koju je uneo korisnik... klasican html mail.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.