[ dzeri72 @ 17.02.2008. 23:43 ] @
Pozdrav. Interesuje me posto sad kupujem hosting-server za striming (pomoc) kako preko winampa ili nekog drugog programa pustam muziku za internet radia, kako i ukljuciti moj glas u toku pesme. Puno hvala |
[ dzeri72 @ 17.02.2008. 23:43 ] @
[ zrnoo @ 04.03.2008. 10:46 ] @
to imas opciju o softveru koji daje firma www.AdriaStream.com . Ja sam probao kod njih, ima neki test period cinimi se on 7 dana... Uglavnom mozes da uzmes da probas za dz pa da izvalis kako to vec ide..uglavnom ej prosto..
nadam se da ti ovo nesto znaci :) he he [ MMX @ 09.03.2008. 20:11 ] @
Najbolji program za emitovanje (po meni) je SAM Broadcaster. Ima mogućnost dodavanja pesama, maskica, reklama, miksovanja glasa sa muzikom... Veoma je jednstavan za konfiguraciju. Ukoliko ti nešto nije jasno, imaš helpdesk na njihovoj stranici.
[ MikiX @ 20.03.2008. 23:00 ] @
Citat: MMX: Najbolji program za emitovanje (po meni) je SAM Broadcaster. Ima mogućnost dodavanja pesama, maskica, reklama, miksovanja glasa sa muzikom... Veoma je jednstavan za konfiguraciju. Ukoliko ti nešto nije jasno, imaš helpdesk na njihovoj stranici. Tu jesi upravu ako ne koristi miksetu za rad sa miksetu ima drugi i jednostavni programa Citat: dzeri72: Pozdrav. Interesuje me posto sad kupujem hosting-server za striming (pomoc) kako preko winampa ili nekog drugog programa pustam muziku za internet radia, kako i ukljuciti moj glas u toku pesme. Puno hvala a ako te ne muci imas to i u dsp plugin sa winamp stranice to ti je taj deo programa koji salje na server pod winamp za vise informacija mogu ti pomoci znam ja kako je to posto imam svoj radio "ali ne radim vise" Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|