[ Perpetum @ 18.02.2008. 12:38 ] @
Pozdrav grupi !

Jer moguce da Sony t 70 nema kada se slika sa njim u okomitom polozaju da kada se slike pregledavaju da ne rotira sliku automatski kako kome pase okomito ili vodoravno .
To canon ima od pamtivijeka ,a ova moj đepni aparat stvarno to nema .

U slucaju da ima neka netko tko ima seriju t nemora biti 70 neka napise kaom u meniu to treba ici i postavit .
Hvala na odgovoru !
[ Zarko Silic @ 18.02.2008. 12:54 ] @
Pa nema bas to Canon od pamtiveka. Tek od modela Ixus800 je to postalo "standard" kod ovih malisana.

Svaki proizvodjac ima ponesto osobeno i samo njima svojstveno. Recimo Sony od pamtiveka ima DATE print za svaku rezoluciju na forki.
[ Perpetum @ 18.02.2008. 13:33 ] @
Ma iamo je moji ixus 750 to sat Sony to nema ?
Ako nema ide na bubanj i kupujem ozbilju igracku a ne ovo g**** koje je samo sminka uzeo sam ga samo zbog cijene .

Hvala na odgovoru !
[ Zarko Silic @ 18.02.2008. 17:16 ] @
Jeste,
bas tako kak si napisal.

Samo sminka. Blic jedva dobaci do 2m, a sve fotke vuku na crveno. Objektiv krece od 38 pa ne mozes u zatvorenom prostoru nista snimiti a da ne odseces glave ili noge.

Kupi ponovo Ixusa i to 860.
[ Perpetum @ 19.02.2008. 17:40 ] @
Ma neeeee!
Ixusa necu vise kupt jer je to sve isto a ovaj sam dobio u poa novaca koliko kosta jer su se valjda u dučanu zeznuli .
Slike su ok isto kao kod isusa .
Imao sam nekda bolji aparat ali sam ga nazalost prodao ,a Canon g 9 mi je malo preskup dok se nezaposlim .

Pa nakon g 9 neki dslr kada se bude zarađivalo da se mogu uzet L stakla

Pozdrav !

[ wiz011 @ 21.02.2008. 04:55 ] @
Ako preostane koja para viška kupi i novu tastaturu, svako malo ti fali poneko slovo.