[ Moshus @ 19.02.2008. 09:13 ] @
E ovako,

meni se PC autorestartuje 3-4 puta na dan... pošto mi neki kazu da je napojna, drugi grafička, treći cooler... ja cu vama da se obratim...

PC:

Procesor: Amd Athlon 64 x2 Dual Core 3600+
RAM: 1GB
Grafička: GeForce 7600 GT, 256 MB
Matična: Abit, KN9 Ultra
Operativni sistem: XP, service pack 2

Zanima me kako da riješim ovaj problem...

Hvala unaprijed.
[ suadhm @ 19.02.2008. 09:22 ] @

Ne vjerujem da je grafička, kad ona počne da zeza zanćeš.
Provjeri temperaturu, verovatno se ploča pregrije, verovatno moraš staviti jači kuler.
Provjeri i napajanje.

Pozdrav.
[ babarogatajna @ 19.02.2008. 14:55 ] @
sve su ti dobro savetovali, na tebi je da ispitas i proveris svaku komponentu, ako neznas kako odnesi u servis ili pozovi nekog drugara koji se razume u to.
ja sam imao slican problem, kod mene je napajanje otislo.
pozdrav
[ GM_X @ 19.02.2008. 15:21 ] @
Mozda da das malo vise detalja, npr. sta radis kad se restartuje,dali se restartuje i kad ne radis nista i dali prijavljuje neki Error. Ako se restartuje u igrama ili nekim 3D aplikacijama stavi nove drajvere za graficku. Pogledaj Log Event Windowsa i dali ima neke konflikte.
[ citerce @ 23.02.2008. 00:19 ] @
kad ti se restartuje PC, pritiskaj dugme F8 sve dok se ne pojavi meni i izaberi DISABLE AUTOMATIC RESTART i onda nam prekucaj sta ti se tu sve ispise, sto detaljnije to bolje
[ WuTang @ 23.02.2008. 01:36 ] @
mozda je malo glupo ali ako ti se komp zakucava prilikom obrade nekih zahtevnih aplikacija tipa igra,kompresovanje dvd-divx
ne znam ali moguce je da su ti memorijsk moduli mnogo zateknuti i zbog toga dolazi do pucanja...ucitaj bios default..javi
takodje nebi bilo lose da skines sa neta ako vec nemas HirenBootCd i odradis test za memoriju,hard...