[ iki x @ 19.02.2008. 19:59 ] @
Pozdrav svima u ovom delu foruma Imam jedan mali problem i molim za pomoc . Prosledio sam niz iz flash-a u php i sad treba taj niz da posaljem na mail ali tako da ga formatiram da lici na nesto. $flashvars sadrzi niz koji je poslat iz flash-a :$ _POST['titles'] Code: <?php $sendTo = "[email protected]"; $subject = "add to favorites"; $message = $_POST["comments"]; $headers = "From: " . $_POST['firstName'] ." ".$_POST['lastName']. " <" . $_POST['email'] . ">\n"; $body = "First Name: ".$_POST['firstName']."\n"; $body.= "Last Name: ".$_POST['lastName']."\n"; $body.= "Address: ".$_POST['address']."\n"; $body.= "State: ".$_POST['state']."\n"; $body.= "Zip: ".$_POST['zip']."\n"; $body.= "City: ".$_POST['city']."\n"; $body.= "Phone: ".$_POST['phone']."\n"; $body.= "Email: ".$_POST['email']."\n"; $body.= "Quantity: ".$_POST['quantity']."\n"; $body.= "Comments: ".$_POST['comments']."\n"; $flashvars = $_POST['titles']; if(get_magic_quotes_gpc()){ $flashvars = stripslashes($flashvars); } var_dump (unserialize(urldecode($flashvars))); ?> evo sta dobijem kad pokrenem tu php skriptu: Code: array(3) { [2]=> string(31) "_holiday _viewall englishGarden" [1]=> string(31) "_holiday _viewall fernTasticTag" [0]=> string(29) "_holiday _viewall cool&Frosty" } Treba mi pomoc da ovaj niz (flashvars) , dodam u $body varijablu i posaljem na mail. Mail funkcija mi nije problem , nego mi je problem ovo formatiranje , kako da kad poruka stigne na mail lici na nesto slicno ovome: titles:"_holiday _viewall englishGarden"; titles:_holiday _viewall fernTasticTag"; titles:_holiday _viewall cool&Frosty; i td... Hvala unapred svima na pomoci [Ovu poruku je menjao iki x dana 19.02.2008. u 23:26 GMT+1] |