[ Dejan Bizinger @ 19.02.2008. 21:59 ] @
Svi na ES-u koji su iz Hrvatske, Bosne, Crne Gore, a ispunjavaju kriterijume u ovom konkursu za poziciju Community master-a i zele da se bave zadacima kojima se bavi Community master neka mi se sto pre jave na dejan [at] bizinger.biz sa naslovom poruke Ja sam vas Community master u [Imezemlje] Zadaci Community master-a - Pravljenje zajednice sajta, nalazenje i pozivanje novih clanova - Dnevno vodjenje sajta - Citanje i odgovaranje na mejlove korisnika i komercijalne mejlove - Nalazenje partnera za oglasavanje - Prevod sa Engleskog na lokalni jezik - Nalazenje moderatora i pravljenja moderatorske strukture - Sve ostalo sto za cilj ima pravljenje uspesnog social network sajta Pozeljno - Pismenost, poznavanje komunikacije i lepo ponasanje - Energija i ambicioznost - Out of the box razmisljanje - Formalno obrazovanje (kao npr. zavrsen fakultet nije obavezan), studenti menadzmenta, komunikacije, marketinga, zurnalistike i slicnih smerova slobodno se javite - Pozeljno je imati sirok krug prijatelja/poznanika i biti osoba koja voli da se druzi, koja ima prepoznatljivost u svojoj oblasti, clanstvo u studentskim organizacijama je plus - Zelja za pravljenjem zabavnog sajta koji ce imati uticaja u zemlji gde zive - Ljubav prema novim medijima i Internetu u tolikoj meri da je na korak od zavisnosti - Pracenje trendova u vezi novih medija Nudimo fleskibilno radno vreme, stimulativnu platu, sticanje znanja iz medjunarodnog i e-poslovanja i rad u jednoj od najdinamicnijih evropskih web kompanija. Ako se pronalazis u onome sto sam napisao ili znas nekog ko bi mogao biti prava osoba za nas, posalji CV na dejan [at] bizinger.biz Konkurs traje do kraja februara ili do popune mesta. |