[ morpheusscg @ 20.02.2008. 13:26 ] @
Imam problem, uradio sam u NetBeans-u ceo projekat i slucajno sam prilikom pokretanja projekta desnim klikom misam na projekat, umesto RUN PROJECT pritisnu opciju DEPLOY PROJECAT i posle toga Tomcat server nece da mi pokrene projekat. Navadno mi kaze da je projecat rastavljen. Jel ima nekako resenje.....?

Unapred hvala svima
[ anon156554 @ 20.02.2008. 14:28 ] @
Deploy project postavlja .war fajl na web server. Dakle, kada si buiildovao projekat, kreiran je .war*(web archive) fajl, koji sadrzi sve potrebne .class fileove i resurse za funkcionisanje tvoje web aplikacije. Dakle, nista nisi pogresno ucinio time sto si deployovao(kako ti kazes razvrstao). Nakon toga klijent gadja upravo taj .war file.
[ morpheusscg @ 21.02.2008. 00:15 ] @
Razumem ja tebe u potpunosti. Ali meni ta web aplikacija stoji na mom racunaru jos radim na tom projektu, kad zelim da pokrenem Tomcat i da pogledam rezultat on jednostavno ne nastavlja dalje sa radom i kaze da su objekti rastavljeni. Meni je potrebno sada ako mozes da mi kazes jel postoji neki nacin kako bih mogao pokrenuti objekat, da mi radi opcija RUN PROJECT.
[ Eurora3D Team @ 21.02.2008. 00:46 ] @
Ne znam kako to ide na Tomcat - u (imam java application server) ali trebao bi da deinstaliras te komponente sa njega.
[ anon156554 @ 21.02.2008. 13:49 ] @
Ne znam sta da ti kazem. Mozda ne razumem sta je problem, odnosno o pokretanju kakvog objekta govoris. Najbolje je da startujes u browseru URL homepage-a aplikacije, kao
Code:
http://127.0.0.1:<PORT>/<Aplikacija>/<pocetnaStrana.ext>