[ toxic06 @ 20.02.2008. 15:23 ] @
| imam jedan prblem,ne znam da li je do mene ili do provajdera...
imam adsl(preko modema-podesen da kada se aktivira ne mora da se kuca nista (ni username ni pass)) i nekada mi se desi da mi se sam diskonektuje komp ,sam od sebe.
i ja taman kada ga nocu ostavim da nesto skinem ono dodjem ujutru ono jos se nije skinulo jer je diskonektovano...
e sad mi treba nesto sto ce da detektuje kada mi se komp diskonektovao i automatski da pokrene konekcija i da ono sto je do tada skidano da se nastavi...
hvala unapred |
[ itf @ 20.02.2008. 15:59 ] @
Nema potrebe za nikakvim programom jer stvar je do router-a.
Vjerovatno si preopteretio router sa konekcijama (previše torrent-a) i zato dolazi do pucanja veze. Meni je bio sličan slučaj pa su mi zamjenili spliter, te je zato možda najbolje da se prvo obratiš službi za korisnike od svog provider-a.
Međutim, ako napraviš da se spajaš na internet preko konekcije napravljene u windowsima (a ne preko router-a automatski) onda će se prilikom pucanja konekcije windowsi automatski ponovo spojiti na internet, i kao da se ništa nije desilo.
[ toxic06 @ 20.02.2008. 18:05 ] @
meni konekcija ide preko USB-a iz modema.verovarno jesam opteretio konekciju,pa bas zato hocu da kada se didkonektuje da mi se opet konektuje i nastavi skidanje.
a sto se tice podeshavanja konekcije namestio sam samo da kada kliknem na ikonicu(kao za dial-up)da mi preskoci kucanje usera i pass-a jer je to zapamceno nego da odmah krene sa konekciom.to sam namestio zato sto sam zeleo da kada upalim komp da mi se automatski konektuje i to sam odradio tako sto sam precicu ubacio u startup folder,a ne zna da odradim to sto si rekao da kada mi se diskonektuje sam da mi se i sam konektuje zato vas i pitam ovo....
unapred hvala...
[ itf @ 20.02.2008. 19:04 ] @
Meni se on sam automatski ponovo počne konektirati čim nestane konekcije. Ništa nisam za to podešavao posebno ili sl. Mislim da je do windows-a.
[ toxic06 @ 20.02.2008. 19:58 ] @
ok
da li neko zna onda kako se u win podesva automatska konekcija,a ako ne
kako mogu da provalim da sam se diskonektovao...
nalazio sam programe koji slusaju konekciju i izbacuju passworde koji se trenutno koriste e sad da li nesto licno moze da posluzi samo da kaze ili jesi ili nisi na vezi
[ itf @ 21.02.2008. 08:57 ] @
Auto redial ti treba biti uključen.
Ovo bi trebalo prebaciti na home networking.
[Ovu poruku je menjao itf dana 21.02.2008. u 10:38 GMT+1]
[ toxic06 @ 21.02.2008. 09:36 ] @
hvala ti....
postavio sam temu ovde jer sam mislio da samo preko nekog programa moze....
izvinite
i hvala jos jednom
:D
[ X Files @ 21.02.2008. 09:43 ] @
Da... Treba u Home Networking ili u Windows Desktop.
(Samo sam sačekao da vidim da li će pojaviti neki kod za pronalaženje handle-a tastera, pa SendMessage klik)
[ X Files @ 21.02.2008. 09:43 ] @
(21.02.2008. - 11:43) Tema je premeštena iz foruma
C++ programiranje u forum
Home Networking.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.