[ Staja @ 06.10.2003. 16:11 ] @
Svi mi ponekada odemo do xxx sajtova, i ja sam pre i nikada mi se nije desavalo ovako nesto. Naime, bio sam na klasicnim xxx sajtovima i razgledao video zapise i slike, onda mi je dosla ova poruka. Da li je moguce da neki sajtovi pruzaju backdoor ulaz na members strane, i da tako mogu da te uhvate i kazne. I zasto bih ja bio na ovoj suspects listi, nisam ja jedini koji surfuje ponekad tim sajtovima? Jel ovo jos neka fora da bi nagovorili nekoga u ovom slucaju mene da kupim program za ''ciscenje'' istorije interneta i svih aktivnosti, ili zaista pravno upozorenje. Molim vas treba mi provereno siguran odgovor. Hvala!!! You are one of the suspects on the list! Please wait... Zurich government with "HISPEED" has installed black boxes that listen to your Internet connection... Local Time: 2:39:16 p.m. on 6 October 2003 Suspect's IP address: 217.162.215.121 Suspect's ISP: HISPEED Suspect's Location: Zurich, Switzerland Scanning System Records . . . . . . . . . . Done Scanning Hidden Tracks . . . . . . . Done Scanning Index Data . . . . . . . . . . . . . . . . Done Scanning Logs . . . . . . . . Done Checking Up Last Visited Websites . . . . . . Done Checking Up Recent Downloads . . . . Done Looking For Evidences . . . . . Found (R-31 ****) Storing Data . . . . . . . . . . . . . Done Sending Report (ID:401-#15-35472 ![]() Sending To '[email protected]' '[email protected]' '[email protected]' '[email protected]' . . . . . . . . Done *** Illegal Activities Detected. You May Be Arrested For Up To 50 Years. We Recommend You To Use Proven & Certificated Softwear To Solve This Problem. Click Here For The Details... |