[ dule03 @ 21.02.2008. 14:18 ] @
Pa ovako uzeo sam ovaj monitor pre jedno dve nedelje, i cim sam ga upalio poceo je da zeza, da se gasi sam od sebe(slika se zacrni,cini se kao da je mon. ugasen na 2-3 sekunde i posle se slika vrati normalno radi, ucestalost nema pravila 1 u pet, sest sati, tako nekad i redje ali obavezno makar jedno denvno ) mada mislim da lampica na monitoru ne menja boju i dalje je zelene boje(kad se ugasi racunar je zute), i nisata ja monitor odmah vratim posto i OSD meni je zezao i nije se pojavljivao. I ljudi mi uvaze da kao monitor ne radi i da ce mi dati novi posto monitor ni radi ni dan, ali da cekam novi uvoz za par dana i tako to.... E sad dobijem ja novi monitor, kad opet iste stvari? Rekoh verovatno je nesto do mene graficka(ati 9550) ili napajanje....ali najvise me buni sto moj stari CRT monitor koji je isto 19'' i na istoj rezoluciji radi kao i novi TFT view sonic znaci nikakva specijalana promena, radi OK znaci nema tih gasenja ili bilo kakvih problama. Znaci da li graficka moze praviti problem samo TFT-iju problem? Cackao sam, cistio graficku, nove drajvere instalirao i i opet isto, znaci i na DVI i VGA obicnom se stvari desavaju samo na novom monitoru. Nisam stigao da nadjem neku novu graficku da probam ali mi je cudno da stari mon. radi bez problema a novi ne i da li je moguce da ubodem 2 neispravna monitora za redom. I samo napomena nikakvih problema sa novim nemam u smislu sliike ili nekih drugih problema BP itd. slika je stvarno EXTRA, ali ovaj problem, stvarno cu prsnuti bas je iritirajuc,hvala svima puno ako mogu da pomognu....pozdrav. |