[ minickg @ 22.02.2008. 17:32 ] @
Kupio sam lap top MSI ex610 relativno skoro. Instalirao sam vistu 64 . Imao sam problem sa driverima koje sam dobio uz ovaj lap top da instaliram za Bluetooth. Problem je bio u tome da kad pokrenem autorun disca na kojem se nalaze driveri ne izbacuje link na koga bi kliknuo da pokrenem instalaciju drivera. Medjutim jednom slucajno ubacim disc I ono mi izbaci za drivere bluetootha. Radio je super par dana, I odjednom nece da radi. Probao sam instaliram I reinstaliram drivere Ili kad pristupim discu. Opet nece da mi izbaci link sa koga bi instalirao drivere. Kada otvorim drivere sa opcijom explore imam vistu32 I vistu 64 drivere. u visti 64 direktorijumu imam samo drivere za modem dok kod viste 32 foldera sve ostalo. U visti 32 folderu sam nasao drivere za Bluetooth. U tom folderu ima Vista x32 I vista x64. Probao sam oba instalirati I prikazuje istu gresku “Opominje na to da uredjaj nije pronadjem”.
Da li imate predlog kako bih mogao resiti ovaj problem.
Unapred Zahvalan
[ Miroslav Cvejić @ 22.02.2008. 17:53 ] @
Pretpostavljam da znaš da se BT kao i wireless adapter mogu ugasiti i upaliti. Kad je BT ugašen ne vidi se kao uređaj. Ne znam da li se na tom modelu to radi tasterom ili nekom Fn kombinacijom.
[ minickg @ 23.02.2008. 11:31 ] @
Fn+F2 ali nece
[ stil @ 23.02.2008. 13:29 ] @
Jedino jos ako si ga mozda iskljucio u biosu.