[ Chieftecman @ 26.02.2008. 22:17 ] @
Hehe, opet ja!
Zani ma me zasto mi ovo ne radi?

Code:
MessageBox.Show("Neuspešno snimanje",MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning);

A ovo su greske:

Code:
Error    - The best overloaded method match for 'System.Windows.Forms.MessageBox.Show
(string, string, System.Windows.Forms.MessageBoxButtons)' has some invalid arguments

Code:
Error    - Argument '2': cannot convert from 'System.Windows.Forms.MessageBoxButtons' to 'string'

Code:
Error    - Argument '3': cannot convert from 'System.Windows.Forms.MessageBoxIcon' to 
'System.Windows.Forms.MessageBoxButtons'

[Ovu poruku je menjao mmix dana 27.02.2008. u 00:06 GMT+1]
[ Burgos @ 26.02.2008. 22:25 ] @
Otvori novu temu za svako posebno pitanje...

Code:
MessageBox.Show("Neuspešno snimanje", "Greska", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning);

ili bolje:

Code:
MessageBox.Show(this, "Neuspešno snimanje", "Greska",MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning);
[ Chieftecman @ 26.02.2008. 22:50 ] @
Burgos:
U cemu je razlika izmedju ta dva reda? Sta radi taj this ovde?

ps. sto da otvaram 100 tema, zar nije bolje da u ovoj 'mojoj' temi postavljam pitanja?

pps. najvaznije je da radi ovo sto si napisao, samo skroooz sam prevideo da treba i onaj 'text posle texta" da se ubaci!
pozdrav
[ mmix @ 26.02.2008. 23:04 ] @
Citat:
Chieftecman: ps. sto da otvaram 100 tema, zar nije bolje da u ovoj 'mojoj' temi postavljam pitanja?

Zato sto su teme po forumu podeljene po tematici, jelte, i problemima koji se resavaju, a ne po ljudima koji postave prvu poruku Kad bi tako parcelisali teme ovo bi bio Facebook, a ne ES
[ Chieftecman @ 26.02.2008. 23:17 ] @
Citat:
Zato sto su teme po forumu podeljene po tematici, jelte, i problemima koji se resavaju, a ne po ljudima koji postave prvu poruku Kad bi tako parcelisali teme ovo bi bio Facebook, a ne ES

Now it all makes sence!!!
Hvala!