[ Spavac_na_Chatu @ 28.02.2008. 03:40 ] @
| E poz. Imam malih problema sa mikrofonom. Sve je pocelo pre jedno 5 dana. A evo simptoma
1)Mikrofon neradi u Ventrilu a radi u VoiceChat u WoW-u (Implementiran Voice Chat)
2)Kada odem na test hardware mikrofon ne detektuje moj glas a kada odem na Voice Recorded isto ne snima moj glas ali ako upalim pesmu u winampu nju snima :D
Koristim Realtek HD driver i nemam pojma sta ovde moze biti problem znaci Mikrofon radi samo u WoW-u :)
|
[ anon139614 @ 28.02.2008. 15:39 ] @
Nisi rekao da li si osnovna podesavanja odradio da nije Mute ukljuceno, jer moze biti da je u systemu MIC=Mute, a ti kad pokrenes WoW on ga prebaci kao aktivan tj. kako bi se moglo reci npr. unMute. (ne zameri na losem objasnjenu) pa kad zavrsis sa WoW on ga ponovo vrati u prvobitno stanje.
[ Spavac_na_Chatu @ 01.03.2008. 09:50 ] @
Uvek mi je Microfon UnMuted, Reinstalirao sam Realtek HD Audio driver i sada sve radi ok :)
Branko hvala u svakom slucaju za pomoc :)
Tema moze da se zalkjuca :)
[ shadowfire @ 24.11.2009. 21:50 ] @
e ovako, da ne otvaram novu temu, i ja imam problem sa mikrofonom. dakle:
kad pokushavam da pricham na msnu sa nekim, mic mi ne radi, ali druga osoba cuje zvukove sa mog racunara. dakle, ako pustim neku pesmu ili tako neshto, to se cuje kod druge osobe, a kad ja pricham, nishta.
[ Take 5 @ 24.11.2009. 22:58 ] @
A uključuješ ga sa prednje strane kućišta ili direktno u muzičku (pozadi)?
[ shadowfire @ 24.11.2009. 23:52 ] @
napred je, pokushavao sam pre i pozadi, al nije htelo, evo sad sam namestio :) thx
[ Take 5 @ 25.11.2009. 07:43 ] @
^ Moguće da su ti za te utičnice na prednjoj ploči pogrešno povezani konektori na matičnoj(?!)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.