[ iggim @ 28.02.2008. 10:54 ] @
[ dragoljub_le @ 28.02.2008. 19:46 ] @
Istu muku mučim. Uvrstio sam tu i
http://www.pakom.com/KatalogPr...isProizvoda.aspx?sifra=9007622
i možda bi se za njega opredelio da ina Firewire. Ovako svakom po nešto fali.
Javi šta si odlučio i koji su bili razlozi, možda i meni pomogneš.
[ dragoljub_le @ 28.02.2008. 20:14 ] @
Sad sam malo bolje pogledao tvoje predloge.
Glasam za
MSI EX600X 15.4"WXGA/C2D/ T5250/2GB/160GB/Black
Kupi ga pa mi javi kakav je

[ mmilcic @ 01.03.2008. 18:46 ] @
E pa, ovako...
Sto se tiče MSI notebook-ova, mogu vam reci sledeće.
EX600X ima nešto bolji ekran (svetliji je i ima siri ugao gledanja) i ima bolji WiFi adapter jer podržava n standard.
EX610X za razliku od gore pomenutog dolazi sa bogatijom opremom (torba, simpatičan miš i TV tuner kartica na USB-u). Čitač memorijskih kartica podržava i XD kartice, za razliku od EX600X.
Oba modela rade podjednako brzo i grafičke kartice su im podjednake (uz blagu prednost ATI 2400 iz modela 610).
Jedina stvar koja je po meni donekle loša kod ovih mašina je tastatura. U principu, sasvim je funkcionalna (naročito zbog numeričkog dela) i nisam imao nikakvih problema sa njom, ali mi se čini da je trebala da bude malo robusnija.
Sve do sada napisano je iz iskustva. Radio sam i sa jednim i sa drugim.
Sto se tiče HP-a i FSC-a ne mogu reći ništa konkretno, ali mislim da su im grafičke kartice isuviše slabe. A ne sumnjam da je kvalitet izrade donekle bolji od MSI-a. Ja ih lično ne bi uzimao u razmatranje, s obzirom da MSI nudi dosta više za otprilike istu sumu novca.
P.S. Možda bi ste mogli da ubacite u razmatranje i ovaj model. To je bio moj prvi pik, ali posto se izgubio sa tržišta u momenu kad sam pazario odlučio sam se za EX610X.
Pozz
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.