[ rewolt @ 28.02.2008. 15:08 ] @
Posle vise od 7 godina konzumiranja Windowsa,svatio sam da je Windows s***** i da se tu ne moze puno toga nauciti o funkcionisanju kompa uopste.Onda sam cuo za linux i veoma se zainteresovao.Skinuo sam par knjiga sa neta za pocetnike i poceo da citam i veoma me zainteresovao svet linuxa,ali je najveci problem sto ne posedujem ni jedan distro...E ovom prilikom molim sve ljude dobre volje koji bi mi izasli u susret i poklonili neke distroe,a ja cu njima prazne cd-ove.Posto se nalazim na relaciji Novi Sad-Kula,znaci da bih licno mogao da stupim u kontak sa ljudima iz NS-a i okoline.A za sve zainteresovane izvan ovog regiona mogli bi mi poslati post-ekspresom,s tim da bi ja platio vrednost robe(vrednost potrosenih cd-ova,koje ste morali kupiti o svom trosku da bi mi ih narezali) i postanske troskove.Svi zainteresovani neka mi se obrate na [email protected] ili putem PP-a radi dogovora.A ovo su distribucije koje me zanimaju: Slackware 9.0 Slackware 9.1 Slackware 10.0 Red Hat 6.0 Red Hat 7.0 Red Hat 7.3 Red Hat 9.0 SuSE 8.0 SuSE 9.1 SuSE 9.2 SuSE 9.3 Mandrake 8.0 Mandrake 9.1 Mandrake 10.1 Fedora Core 3 Fedora Core 4 Unbuntu 5.04 Phalk 0.3 Gentoo Mandriva 2006 RC1 Slax 5.0.5 Prednost dajem Unbunti,SuSE i Slackwareu ali bi mi dobro dosla bila koja distribucija gore navedena.E SAD MOLIM ADMINISTRATORE DA NE BRISU TEMU,ILI AKO JE BRISU DA POST STAVE U ODGOVARAJUCU TEMU.Izvinjavam se unapred administratorima ako ima neka srodna tema ili ovom postu ovde nije mesto,ali nadam se da ce me razumeti posto sam nov ovde.HVALA! |