[ colke77 @ 29.02.2008. 08:11 ] @
Izgleda da sam nekako uspeo da zakacim virus.

kad u MyComputer kliknem na disk C windows mi daje onaj prozor da izaberem program sa kojim cu da otvrama fajl i dobijem sledece.
http://static.elitesecurity.org/uploads/1/8/1873256/slika.jpg

A kada desnim klokom kliknem na disk C dobijem cudan konteksni meni. Primetio sam da su mi i neke stavke iz ovog menija nestala (npr: Send to)
[att_img]
Da li neko zna koji je virus u pitanju, posto ga moj AV softver ne prepoznaje, a azuran je.
Molim za pomoc.

[Ovu poruku je menjao colke77 dana 29.02.2008. u 09:21 GMT+1]
[ Binary Mind @ 29.02.2008. 21:52 ] @
Kad se ovo pocelo desavati? Njaverovatnije nije do virusa nego do korupcije registra kad si nesto instalirao.
[ ivana 850505 @ 01.03.2008. 13:50 ] @
Imam i ja isti problem, ali sem njega i kada hocu da pokrenem bilo koji program pojavljuje se: "Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropiate permissions to access the item.".
Problem je sto ne mogu ni da udjem u Control Panel, Add or Remove Programs, kako bih izbrisala antivirus(trenutno slucajno imam dva) i instalirala novi. Sta da radim?
[ LoLive @ 01.03.2008. 14:17 ] @
Citat:
ivana 850505: Imam i ja isti problem, ali sem njega i kada hocu da pokrenem bilo koji program pojavljuje se: "Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropiate permissions to access the item.".
Problem je sto ne mogu ni da udjem u Control Panel, Add or Remove Programs, kako bih izbrisala antivirus(trenutno slucajno imam dva) i instalirala novi. Sta da radim?

Start>Run>gpedit.msc>User Configuration>Administrative Templates>Control Panel>Prohibit acess to the Control Panel....treba da je NOT CONFIGURED
kao i sva 4 treba da su isto...
[ Bojan Basic @ 01.03.2008. 15:24 ] @
@colke77:

Proveri imaš li na disku C fajl Autorun.inf (moguće je da je sakriven ili sistemski, pa podesi tako da vidiš i njih). Ukoliko imaš, izbriši ga, i trebalo bi da rešiš problem.
[ Binary Mind @ 02.03.2008. 14:18 ] @
@ivana 850505

Pogledaj ovu temu:

http://www.elitesecurity.org/t283973-0#1696988

@colke77

Ako imas iste probleme kao ivana sa pristupom control panelu i sa pokretanjem programa i tebi preporucujem da pogledas prilozenu temu...