[ ivanmaat @ 29.02.2008. 11:53 ] @
Imao sam instaliranu vistu i Ubuntu. Sve je radilo kako treba, mogao sam da biram izmedju ta dva os-a. Sinoc sam odlucio da mesto ubutnu-a stavim Suse 10.2. Instalirao sam ga preko ubutnu-a, ali problem je sledeci. Prilikom startovanaj nisam imao opciju da se loguem u vistu. Ok to sam bio resio sa grubom, medjtuim sad je onaj pravi problem. Kada pokusam da podignem vistu odma mi izbaci sledeci ekran sa greskom. Windows failed to start. A recent hardware or sowtware change might be the cause. To fix the problem: "tu mi onda nudi opciju da ubacim instalacioni disk od viste" - medjutim probao sam to, ali ne moze nikakav repare, nista ne pomaze, jednostavno ne prepoznaje nikakav sistem. file: \Windows\system32\winload.exe status: 0x000000e Info: The selected entry could not be loaded becouse the application is missing or corrupt. Trazio sam na netu i gledao sam na forumu ali nisam uspeo da nadjem nijedno resenje koje bi mi pomoglo, tako da mislim da se sa ovim ne ponavljam u potpunosti. Nadam se da postoji resenje da se podigne vista a da ne mroam da sve opet instaliram, ako neko zna kako iz ovoga da se izvucem nek pomaze sto pre!!! :) |