[ DusanRS @ 29.02.2008. 12:02 ] @
Imam lap top HP Pavillion dv6338se i imam 2 problema: 1. 1,3 MP wb cam: lap top je došao sa win vistom OS, međutim posle nekog vremena sve je otkazalo poslušnost. Zvao sam i microsoft call centar i nisu bili od pomoći, tj. NEMAJU POJMA. Odlučio sam se da instaliram win xp pro sp2. Formatirao HD, i pustio instalaciju. Sve je prošlo OK. Međutim kad sam došao do kamere tu su počeli problemi. Sve drajvere sam skinuo sa hp.com. Posle instalacije drajvera za kameru i pokušaja pokretanja prijavio je gršku "This graph cannot previev!". Probao sam nekoliko verzija drajvera sa hp.com, probao sam i sa alternativnim drajverima i nekim programima, ali ništa nije pomoglo. Uvek ista greška. 2. Wireless : sa dotičnom karticom imam problem, tj. pokazuje velike razlike u redu. Sa WADS signala radi te bolje te lošije. Razumem i vremenski uslovi i sve druge, ali ovo govorim i za WADS kući. Takođe u gradu ima nekoliko open wireless signala i sa nekih signala nekad ima vezu nekad ne. Primetio sam da na drugim lap top računarima ljudi koji sede u istom npr. kafiću nemaju slične probleme. Prevelike su oscilacije u radu kartice. Molim ako neko ima savete da se javi. Srdačan pozdrav svim ljudima dobre volje. |