[ Radovanl @ 02.03.2008. 21:03 ] @
| Doticni dvd rezac je u zadnje vreme poceo da cita neke svoje diskove kao da su prazni pa se prikaze Cd Drive. Takodje se desava i sa nekim diskovima koji nisu na njemu narezani. Pre je ove diskove bez problema vario. Kada gledam sadrzaj preko isobustera sve se lepo prikaze i preko njega mogu da kopiram podatke. Probao sam da updajtujem i firmware ali nije pomoglo. Rezac inace bez problema reze, ali malopre sveze narezani disk ocita kao da je prazan. U cemu moze biti problem i da li je spreman za reklamaciju? Inace koristim Winxp pro SP2 2007 december release i Nero 6.6.0.16.
[Ovu poruku je menjao Radovanl dana 02.03.2008. u 22:31 GMT+1] |
[ koko75 @ 03.03.2008. 16:39 ] @
Slobodno reklamiraj ukoliko je snimac jos pod garancije.
[ DejanAMD @ 06.03.2008. 21:03 ] @
To je do lasera!Ako je pod garancijom reklamiraj ili ga otvpri pa cistim alkoholomlagano ocisti laser nekom krpicom koja ne ostavlja dlakice!Ako ni to ne upali ispod lasera imas 1 ili 2 sarafica sa stelovanje lasera pa probaj samo malo, malo da ga pomjeris u jednu pa u drugu stranu ako nece da cita!
[ Radovanl @ 09.03.2008. 00:18 ] @
Odneo sam svoj rezac kod druga i kod njega prepoznaje normalno dvdove, a ne kao da su prazni. Istina je da rezacu treba sada mnogo duze vremena da ocita, kao da se nesto muci, ali kod njega radi. Moja je intelova maticna a njegova nforce2 ploca. Ima winxp pro sp2. E sad u cemu je stvar stvarno ne znam. Do nedavno sve radilo, a sad zezanje sa dvd+r diskovima, doduse samo testirano sa verbatimom jer samo njega koristim. Ako njima u servisu bude normalno radio, onda ne znam sta cu.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.