[ amon77 @ 03.03.2008. 08:04 ] @
Od pre neki dan imam problem sa MSN Messengerom, naime od jednog kontakta koji se nalazi na mojo listi sam dobio poruku koja je sadrzala samo "check your list www.blockcheckercont.com", naravno klinkuo sam na ponudjeni link, messenger me je izlogovao pa ponovo ulogovao. Nakon toga je moj komp poceo da salje ostalim kontaktima na mojoj listi istu ili slicnu poruku sa nekim drugim linkom. Ako neko zna sta je uopste ovo i kako da se resi nek pomaze sto pre!!!!
[ Danilo Cvjeticanin @ 03.03.2008. 14:52 ] @
MSN CLeaner resava sve probleme.
http://rapidshare.com/files/83472802/Cleaner.rar.html
[ milentija @ 11.03.2008. 20:33 ] @
Meni je bilo promenjeno promenjen nick u "www.blockingyou.com - još nešto...". Stoga ako vidite ovaj zajt zaobiđite ga u velikom luku.
Inače gore pomenuti program mi nije rešio problem, mada mi se čini da je dobar program za druge probleme.

Ja sam moj problem rešio time što sam otišao na sajt www.meebo.com. Ulogovao se preko njega i tu sam prvi put video moje izmenjeno ime koje su do tad videli moji samo moji kontakti. Tamo sam mogao i da promenim to ime. Ako imate sličnih problema probajte sa ovim, probajte s ovim.
[ mulaz @ 11.03.2008. 21:14 ] @
jedno malo pitanje...

zasto upisujete vas username i password u neki sajt, kojeg ni ne znate, ni nikad pre niste culi za njega, a preporucio vam ga "prijatelj" koji vam tog trenutka prica engleski, a inace prica srpski/...? To je isto kao da te kondukter na autobusu pita za broj tekuceg racuna, i vi u ga kazete?!

ajde sad, svi koji ste ukucavali username i password na bilokoju takvu stranicu, prvo scan kompjutera, pa onda na menjaje passworda.

ps: i mene nervira kad me spamuju sa ovakvim reklamama
[ Danilo Cvjeticanin @ 11.03.2008. 21:51 ] @


Kao sto sam rekao, skinete, otpakujete i pokrenete, program ce sve sam da ukloni.