[ ns.neznalica @ 03.03.2008. 21:25 ] @
| dakle, prvo izvinjavam se ako sam promašila pod forum...
imam problem...
skinula sam jednu knjigu i sad otvorim sa winrar arhivom i dalje ne znam kako, pojavi mi se u jednom redu folder a u drugom pdf knjiga koju sam skinula i ne znam kako dalje, kako da otvorim tu knjigu, šta se radi s tim winrarom na koju foru da dođem do knjige, skinula sam i sad sam opet ne početku, ne znam kako se koristi winrar pa ako bi bio neko ljubazan da mi objasni kako da konačno vidim to što sam skinula...hvala |
[ Danilo Cvjeticanin @ 03.03.2008. 22:16 ] @
[ ns.neznalica @ 03.03.2008. 22:24 ] @
hmm, hvala u svakom slučaju, ali moja verzija je skroz drugačija pa se ne snalazim nikako...koja je to verzija koja je predstavljena u tom tutorijalu?
[ Danilo Cvjeticanin @ 03.03.2008. 23:18 ] @
Svejedno je koja je verzija,Winrar ima samo 2 opcije, extract arhive tj da otpakujes vec napravljenu arhivu, ili add to winrar, tj da napravis arhivu. U tvom slucaju trebas da koristis komandu extract to here koju pozivas desnim klikom na arhivu.
[ sajatovic @ 04.03.2008. 16:03 ] @
instaliraj Adobe Reader 8 da bi mogla da otvoris pdf file,i procitaces svoju knjigu,caos
[ zeljoo @ 04.03.2008. 17:46 ] @
Desni klik na taj file, extract to (ime tog file-a) i to ce ti biti raspakovano na desktop ako se tu nalazi.

Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.