[ vadamp @ 04.03.2008. 13:25 ] @
Posto nisam nasao nijednu srodnu a relativno aktuelnu temu o DVR 109, morao sam novu da postavim! Naime, izgleda da je mom rezacu dosao kraj! Nije mnogo ni radio, ni rezao, a cini mi se da je poceo da pravi probleme. A hvalio sam ga da je najbolji medju ovim danasnjim losim uredjajima... Kada pustim mp3 dvd pesme seckaju, divx dvd onda divx secka, ocigledno da nesto sa citacem/rezacem nije u redu jer mi je cak 5 DVD-a praznih upropastio prilikom rezanja, moze li se desiti da je to samo do rezaca ili mozda i neke veze izmedju ploce i rezaca!? Cak mi je i dva puta zakucao pa nisam mogao da izbacim disk bez resetovanja ili gashenja rachunara... Zna li neko da li mu je stvarno dosao kraj ili ipak postoji neko resenje, a kako stvari stoje, ja pojma nemam sta bi kupio od ovih novih dvdr/rw uredjaja... Hvala. P.S. Mislio sam da je problem do Nero 8 programa, koji daje informacije o uredjaju razlicite prilikom svakog pokretanja apllikacije, cak u opisu tj. infu o drajvu pise da je maximalna brzina citanja 8x! :-) |