[ deemoon @ 04.03.2008. 22:33 ] @
| tv je grundig denver se 8216/9 - pip, e sad nastaju muke televizor radi samo sto na velikoj slici nema boje odnosno slika je crno bela a kakda ukljucim sliku u slici ta mala slika ima boje , i sad majstor kaze da je problem video procesor sa oznakom vpc 3210a-p-d4,42-wga-fa-es, to se nalazi u onoj cuvenoj limenoj kutiji koju zovu i future box. pa ako neko ima neka se javi ili na pp ili ovde na forumu , pozdrav za majstora nesshu prosli put mi je pomogao . |
[ nessha @ 05.03.2008. 11:56 ] @
Hvala brate, pozdrav i za tebe! Tu smo uvek da pomognemo ako se moze! Probacu i sada nesto da ucinim, al" evo tek sada citam ovu poruku, pa mi treba malo vremena da skontam koja je sashija ovaj Grundig... za pocetak! A nadalje mozda je moguce i naci ceo digi box i to vrlo cesto jeftinije no sto bi kostao sam IC ! U svakom slucaju videcemo... Veliki pozdrav jos jednom!
[ nessha @ 05.03.2008. 12:11 ] @
Ok, ovo je sasija DIGI 6, do skora sam imao za nega sve... trenutno taj digi box nemam, ali to je samo "trenutna kriza", bice, bice...videcemo!
[ deemoon @ 05.03.2008. 14:39 ] @
prijatelju hvala sto si se odazvao a ako ti naidje taj box (future) javi slobodno znaci treba mi pa mi treba to je ta sasija digi 6 u pravu si . pozdrav jos jednom
[ Chellawy @ 05.03.2008. 16:44 ] @
nepisano pravilo za digi box tv-e:
prelemiti sve redom u boxu, zameniti sve elko, i za tvoj slucaj prvo probati upisati proverreno ispravan dump u eeprom
[ deemoon @ 12.03.2008. 07:44 ] @
hvala vam u svakom slucaju na sugestijama . ali ovo sto je gospodin pod imenom chelawi napisao je vec uradjeno i dalje se desava da je slika crno bela, stim sto kad se prikljuci kompijuter na tv posto ima vga ulaz slika je normalna (mislim ima boje) , da li imate jos neki predlog za resenje ovog problema, meni se cini da je tv pobrkao sisteme no nisam ja bas neki veliki strucnjak.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.