[ etjen @ 06.03.2008. 16:58 ] @
Imam Samsung LCD TV LE32R3, i sledeci problem Pre nekih 10-tak dana na ekranu se pojavila fleka rozikaste boje. Dakle u desnom delu ekrana kao da je neko nesto prosuo po ekranu pa se slivalo (ili jos bolje izgleda kao da je neko pljunuo na ekran pa se sliva), nepravilnog oblika fleka duzine oko20-tak cm a sirine oko 1 cm(napominjem nepravilno i krivudavo). Fleka je PROZIRNA i vidi se ISKLJUCIVO na slabije kontrasnim slikama, dakle ukoliko je bilo koja boja na tv-u ali jace kontrasna-fleka se ne vidi!. TV je jos uvek pod garancijom i danas sam ga odneo u ovlasceni servis gde sam imao dosta prepirke sa njima da ih ubedim da uopste priznaju da fleka postoji (jer kazem zaista se ne vidi u svim uslovima). U servisu su ga stavljali na onaj uredjaj sto prikazuje razne boje i linije, i fleka se ne vidi na jednobojnim povrsinama, tek kad smo prikljucili normalni program uspeli su da primete fleku i JEDVA su mi priznali da problem zaista postoji i da ce pokusati nesto da urade. Moje pitanje je da li neko od vas ima predstavu sta je to, i da li znate da li mogu da izboksujem da mi zamene TV posto ne verujem da ce moci da ga poprave. Inace garancija je bila od 1 godine i istice mi u maju. Inace slika na TV-u je odlicna i do pre 10-tak dana nisam imao nikakvih zamerki. TV sam kupio na nekoj suludoj akciji u trznom centru proslog maja, platio sam ga 54000 inace je na drugim mestima u to vreme bio od 62-70000dinara. Hvala unapred! |