[ slobo klajic @ 08.03.2008. 14:02 ] @
Molim malo bolje upućena da mi objasne sledeće:
1. Ima li potrebe pored Kasperski internet security 7 instalirati i spyware terminator,
2. Da li će se medjusobno trpeti - podnosiiti Kasperski internet security 7 i spyware terminator ili
3. Možda pored Kasperski internet security je bolje ne spyware terminator već samo toolbar webgard
[ smsoft @ 08.03.2008. 16:21 ] @
Imenjace sve zavisi gde "bunaris". Nista nije potpuno sigurno i uvek su moguca
iznenadjenja.
Sto se mene tice, ja koristim iskljucivo i samo Kaspersky Internet Security 7.x.xx
i nemam nikakvih problema
I evo pogledaj ovaj post;
http://www.elitesecurity.org/t303904-2#1826769
[ slobo klajic @ 08.03.2008. 20:40 ] @
Da, da,
Tačno je da nema potrebe za više AV programa istovremeno jer dodju u kolizi medjusobno i ne trpe se, probao sam krš njih mahom free ali sa svakim sam imao po neki problem, a od kad koristim KIS 7xxx nema problema ljudi ga stvarno napravili i bar zasad mi ne pada na pamet da ga menjam niti da pored njega instaliram drugi, a ovo u vezi pitanja ipak nisam instgalirao spiware terminator jer mu to dodje kao ceo program već samo WEB SECURITY GUARD, to je toolbar integriše se u IE i isključivo služi za zaštiti pri "švrćkanju" na netu. Kad naidje na neku risk web stranicu on je blokira i to je to čisti cokie i slične gamadi /dobro dodje uz dobar av/ - topla preporuka,,,,,,,,,,
[ smsoft @ 08.03.2008. 21:55 ] @
Moze li da se postavi (integrise) i u Firefox ??
[ WuTang @ 08.03.2008. 23:27 ] @
moze i u firefox provereno!!!!