[ ac1bd4 @ 10.03.2008. 19:08 ] @
Po naslovu teme se moze videti da sam totalni pocetnik i da kao takav ne planiram da dam mnogo kesa za elektricnu gitaru pa se dvoumim izmedju Squier Bullet Strat i Yamaha Pacifica 012. Svasta sam procitao i o jednoj i o drugoj ali sta vredi kada u zivotu nisam svirao gitaru pa ni ne znam da procenim koja je bolje resenje. Dobro bi mi dosle sve informacije i svi saveti pa vas molim da mi pomognete. Interesuju me i cene ovih gitara jer mi iz Miros music-a ne odgovaraju na mail, a ne znam koga drugog ni da pitam. Inace za pocetak planiram da koristim kompjuter kao procesor za sve i svasta, a mini liniju ili slicne uredjaje kao pojacalo. Uzgred kao glavnu razliku sam uglavnom naletao na hambuckera kojeg 012 ima dok bullet ima tri single coil magneta. S obzirom da nemam pojma kako koji zvuci bilo bi mi od velike koristi da neko ko ima tri single coil ili dva single coil i jednog hambuckera (ili bilo koju drugu kombinaciju) okaci kratak snimak bez ikakvih efekata cisto da me malo obrazuje. ![]() |