[ ptak 13. @ 11.03.2008. 20:54 ] @
Pozdrav svima ! ! ! Imam jedan jako zanimljiv problem,koji se desava vec duze vreme,naime: Za pisanje i razmenu e-mailova koristim Incredi mail i sta se desava?Prilikom pisanja mejla svako slovo koje se utisne preko tastature emituje zvuk u programu,tacnije svako slovo koje otkucate daje zvuk ,imitira pisacu masinu:))) E sad usled tog emitovanja u sred kucanja zvuk se odjednom stisa i dovede na jako nizak ton,to jest skoro da se ne cuje uopste.Proverim u control panelu,sve je podeseno na max jacinu zvuka,proverim na zvucniku takodje je pojacano,proverim na svim mogucim mestima i svigde mi je zvuk pojacan do maksimuma ali se na zvucniku posle kucanja mejla uopste ne cuje vise.Naravno zvuk se vrati u prvobitno stanje tek posle reestartovanja racunara. Sobzirom da sam mislio da je do draivera i Operativnog sistame,reinstalirao sam ih i opet je sve isto.Inace koristim Windows XP SP2.Ne znam da li da menjam program za mejlove,ili zvucnu,maticnu plocu.... U cemu je problem pomagajte ! ! ! P.S.E da i desava se kod svih verzija Incredi maila koje instaliram,a na drugom kompu se ta pojava ne desava. |