[ Floyd @ 09.10.2003. 20:47 ] @
http://www.sagewisdom.org/usersguide.html

Da li je ovo stvarno legalno? Da li je neko imao iskustva? Kako,gde i posto moze da se nabavi?
[ BobMarley @ 09.10.2003. 21:12 ] @
http://www.pubmedcentral.nih.g...type=abstract&artid=129372

imas je svuda po netu za kupiti za 2-3 dolara.
ali jebena neka psihodelija procitajte ovaj clanak. kaže da uopče ne utječe na receptore koje podražuju sve ostale droge u cilju postizanja halucinacija, nego sasvim prirodno blabla... uglavnom možeš si žešče preorganizirati percepciju stvarnosti (zauvijek)
pa ono ako ne želiš slagati puzzle od psihe kod shrinka, nemoj pretjerivati :)

kaže da je taj salvinim A čisti ekstrakt dovoljno jak da izlječi shizofreniju(jednog dana)
[ Floyd @ 09.10.2003. 21:25 ] @
Citat:
uglavnom možeš si žešče preorganizirati percepciju stvarnosti (zauvijek)

Odakle ti to da mozes "preorganizirati percepciju stvarnosti" ZAUVEK?
[ BobMarley @ 09.10.2003. 21:50 ] @
a) pa ako možeš izlječiti shizu, sigurno možeš i obrnuto, a uostalom indijanski vračevi su to koristili baš u svrhe nove percepcije stvarnosti.
b) Nezna se na koji dio mozga ti utječe ... več tu su ti šanse 50-50 može, nemože
c) i slabije droge su znale sjebati mozgove do krajnih granica.
[ Floyd @ 09.10.2003. 21:55 ] @
Ne mozes IZLECITI shizu, to je samo privremeno. Da je tako kako pricas, ne bi bila legalna.
[ weB_KiLeR @ 09.10.2003. 23:20 ] @
Citat:
Floyd:
Ne mozes IZLECITI shizu, to je samo privremeno. Da je tako kako pricas, ne bi bila legalna.

Ma ovisi brate i lepak je legalan pa mozes da uzmes da ga duvas :)))
[ Floyd @ 09.10.2003. 23:34 ] @
Ok, mozda ste u pravu. Necu da se raspravljam. Mrzi me.
[ darkofdoom83 @ 10.10.2003. 19:45 ] @
Jaka vutra za bolje sutra!
[ hodac @ 18.10.2003. 10:46 ] @
Hmm, ono shto kaze Bob vazi samo za osobe, koje psihicki nisu stabilne, ili u porodici imaju bliske rodjake koji su mentalno zaostali.Znachi ovo je prirodna droga, i njeno dejstvo je unikatno. Samo ne valja se igrati sa ovakvim stvarima , mnogo umetnici su je koristili radi vizuelnih ili auditornih halucinacija.
[ InsurrectoR @ 18.10.2003. 13:52 ] @
OK ... hoce li neko na kraju reci gde moze da se kupi/nabavi ovaj shit !

ne, stvarno, ozbiljan sam!
[ weB_KiLeR @ 18.10.2003. 23:05 ] @
Citat:
InsurrectoR:
OK ... hoce li neko na kraju reci gde moze da se kupi/nabavi ovaj shit ! ;)

ne, stvarno, ozbiljan sam!

Tesko se veoma zavrsava ali cu probati da potegnem veze da to zavrsim, ortak je to pusio kaze da je bruka dobra stvar :)))
Mada cu mozda i da narucim semenke sa net-a pa da dam ortaku da uzgaja ;)
[ Floyd @ 19.10.2003. 01:32 ] @
Ne seri bre kileru..."da potegnes neke veze".
InsurrectoR, potrazi na google, ima na netu da se kupi.
[ InsurrectoR @ 19.10.2003. 15:23 ] @
Citat:
weB_KiLeR:
Mada cu mozda i da narucim semenke sa net-a pa da dam ortaku da uzgaja ;)

Citat:
wikipedia.org:
Salvia divinorum
Salvia divinorum, Diviner's sage, Yerba de la Pastora (sometimes called just salvia). This plant differs from all the other sages; it's a Mexican visionary herb, which cannot be grown from seed.

Linkovi:
http://en.wikipedia.org/wiki/Salvia_divinorum
http://en.wikipedia.org/wiki/Sage

Citat:
Floyd:
InsurrectoR, potrazi na google, ima na netu da se kupi

Pa to mi kazi!
Bacam se odmah na potragu ;>

... nego jel neko cuo za nekq biljq Peyote
to je zapravo vrsta kaktusa
[ Floyd @ 19.10.2003. 15:51 ] @
http://www.salviasupply.com/store/salvia-leaves.html

Eto, pa ti razmisli koliko ti se isplati da kupujes salviu...Skupa je, jer je bila ugrozena pre nekoliko godina. Bolje uzmi gljive, duze drze..

Peyote...cuo sam za peyote. Idi na www.erowid.org ako te zanima nesto u vezi narkotika, ima sve.

Jedina prava prednost salvie je u tome sto je legalna (a izgleda da uskoro nece biti ni legalna). U principu nije nista ekstra. Trip traje 10 minuta.
[ weB_KiLeR @ 19.10.2003. 18:24 ] @
Ma mora da se to zarvrsi nekako ;)))
[ hodac @ 10.01.2004. 23:59 ] @
To je kaktus koji raste u mexiku iz njega se dobija Mescalin, sa tom stvari se ne igra tek tako, jer neko mora da te duhovno vodi, ali sumnjam da cesh ikad i doci u susret sa tim ovde.Recimo da je veoma slichna stvar Ayahuasca , napitak sastavljen od te iste pecurke, koji je sluzio indijskim vracevima, i na osnovu iskustva pod datim napitkom nastala je religija inka i maja, kao i verovanja nekih americkih starosedelackih plemena,

A salvia ima da se naruchi na netu sasvim legalno, samo je problem shto ni u jednoj web prodavnici kao zemlja u koju salju nema jugoslavije, mojim ortacima u makedoniji znam da je stizalo.

Ove stvari nisu za zezanje.
[ networknagual1980 @ 12.01.2004. 14:07 ] @
Ovako, ne mogu a da se ne ukljucim, posto poznajem materiju...:) Salvia=zalfija=kadulja, tako da je nije problem naci uopste.

"To je kaktus koji raste u mexiku iz njega se dobija Mescalin, sa tom stvari se ne igra tek tako, jer neko mora da te duhovno vodi, "
Vidim cita se Kastaneda...

Ipak, canabiss je najbolji, vozio se na njenim krilima godinama, danas samo u tacno odredjenim situacijama, neki rituali licni, recimo neposredno prije sexa, ali neposredno, znaci minut prije, inace ne vrijedi...I onda pocinju igre...
[ Floyd @ 13.01.2004. 10:10 ] @
Citat:
hodac:
Mescalin, sa tom stvari se ne igra tek tako, jer neko mora da te duhovno vodi, ali sumnjam da cesh ikad i doci u susret sa tim ovde.

Nije tacno da neko mora duhovno da te vodi...znam lika koji je probao Mescalin bez ikakvog "duhovnog vodica".

[ WinterMute @ 13.01.2004. 16:02 ] @
Sto se tice psihodelicne zalfije, vaze ista pravila kao i za bilo koju drugu psihodelicnu supstancu (mada je efekat mozda slicniji psilocibinu iz pecuraka nego l$d-u), gaji se normalno u saksiji, vec sa tri lista se postize blag efekat.
Na gorepomenutom sajtu www.erowid.org pise sve to i ima jos dosta informacija, preporucujem!

Ayahuasca nije ni malo slicna meskalinu osim sto ima psihodelicno dejstvo.
Psihodelicni sastojak iz ovog pica je dimetiltriptramin (DMT) koji inace nije aktivan oralno (vec mora da se pusi, efekat traje do pola sata i najjaci je halucinogen poznat coveku) ali ako se konzumira sa maoi inhibitorima postaje aktivan i oralno.
Zanimljivost u vezi ayahuaske je misterija kako su se indijanci od toliko vrsta biljaka u prasumi setili da naprave pice od bas te dve biljke od kojih jedna sadrzi dmt a druga maoi inhibitore.

A sto se tice vase rasprave o urbanim guruima, mislim da je sigurnije ako neko ulazi u svet psihodelije uz jednu takvu osobu ili bilo koga ko je "poznat, pouzdan i vec je probao". Takodje je vazno okruzenje i okolina.
[ kexx @ 13.01.2004. 23:55 ] @
Pozdrav svima, evo slucajno naletio na ovaj forum pa da i ja kazem koju. Sa salviom sam se prvi puta sreo prije par mjeseci i otada je relativno cesto koristim. Moji dojmovi su jako pozitivni i ono... stvarno cudesna biljka. Da se sada tu ne raspisujem naveliko i nasiroko dati cu vam adresu sitea kojeg sam napravio pa si tamo procitajte. www.SkaPastora.com A inace jedan od siteova koji najbolje obradjuje salviu divinorum je www.sagewisdom.org
[ Floyd @ 14.01.2004. 08:54 ] @
kexx, imam samo par pitanja.
Da li je rolas ili pusis iz bonga? Kakav upaljac koristis? Da li slucajno znas, da li je legalna u Srbiji?
[ kexx @ 14.01.2004. 09:11 ] @
Pa ovako, sto se tice legalnost znam da je ilegalna u Australiji, Finskoj i DAnskoj. U svim ostalim zemljama, koliko ja znam je legalna. Za Hrvatsku sam siguran jer sam gledao popis zabranjenih tvari i opojnih droga i tamo nema ni salvie divinorum ni Salvinorina A (njenog glavnog sastojka). A uostalom i narucivao sam je dosta puta i uvijek bi mi stigla bez problem.

Za Srbiju isto tako vjerujem da je legalna, ali ako imas mogucnosti da provjeris kako popis opojnih droga kod vas pogledaj si. Mi to imamo u Narodnim Novinama koje su na netu pa nije tesko kod nas provjeriti. Mozda je i kod vas tako.

Inace sto se pusenja tice - uvijek ju pusim iz bonga, koristim ekstrakt 5X. Koristim onaj torch upaljac (to ti je onaj upaljac koji ima plamen kao autogeno varenje, ako znas na sta mislim) jer taj upaljac razvija visoku temperaturu, a ona je potrebna da bi salvinorin A sagorio. Ukratko, dok udises (trebas udisati sto snaznije) cijelo vrijeme palis salviu upaljacem. Kada prestanes udisati, prestanes i paliti. Dim drzis u sebi 30-ak sekundi, izdahnes pa opet.

MA kazem, na siteu sam se stavarno raspisao o tome pa si malo pogledaj ako te zanima.
[ Floyd @ 14.01.2004. 10:32 ] @
Procitao sam i na sajtu info, hvala ti.

P.S. http://www.sluzbenilist.co.yu Tamo mogu da se nadju informacije o legalnosti salvije (izgleda da je legalna)
[ hodac @ 16.01.2004. 22:38 ] @
Citat:
Floyd:
Citat:
hodac:
Mescalin, sa tom stvari se ne igra tek tako, jer neko mora da te duhovno vodi, ali sumnjam da cesh ikad i doci u susret sa tim ovde.

Nije tacno da neko mora duhovno da te vodi...znam lika koji je probao Mescalin bez ikakvog "duhovnog vodica".

Hmmm , ja kazem koja su pravila , koja poshtuju normalni ljudi, iskreno video sam posledice na jednom velikom festivalu shta znachi ovo raditi sam.
[ Floyd @ 17.01.2004. 13:31 ] @
Mozda se nismo razumeli...ne kazem da treba raditi to sam, ali nije potreban DUHOVNI vodic.
U principu nista novo ne treba probavati kad si sam.
[ neshke @ 20.01.2004. 02:23 ] @

Bezveze je prica o meskalinu ko ga nije probao !

ako je neko od vas smekera probao LSD onda otprilike moze da kaze sta se tu desava !!!

[ @ 08.02.2004. 00:25 ] @
a jel neko zna ima li kakvih dobrih prirodnih haluciogena u bg, bas bih voleo da se okusam sa tim do sada sam bio dobar igrac sa ostalim. a sto se tice toga da treba neko da te vodi prilikom tripa to je pametno razmisljanje - osim ako si ti licno guru.
[ spinoza @ 05.11.2004. 23:00 ] @
Aj majke vam, neka mi neko kaze gde mogu da nabavim celu salvia divinorum biljku ili bar pelcer negde u Scg. Preko neta moze da se naruci, ali ko zna da li ce stici i kad stigne da li ce podneti takvu promenu klime, posto sam cuo da je vrlo osetljiva. Bio sam po rasadnicima, ali niko ni ne zna za tako nesto.
[ trashish @ 13.02.2005. 22:50 ] @
Ne mesati sinteticki meskalin sa Pejotlom,jer nemaju mnogo veze jedan sa drugim.
Tacno je da ti treba duhovnio vodic za trip Pejotla jer neki su umrli neki poludeli,neki pali u duboku komu,u svakom slucaju Kasteneda nije pricao sve i svasta.Prilikom njegovog uzimanja ulazi se u svet duhova koje kroz svoju duhovnu prizmu opazas a duhovi koje sreces mogu biti prijatelji ili ne, sve zavisi od tebe.
Any way najbolje je imati indijanskog shamana pored sebe koji ce ti pomoci
[ zemljoradnik @ 07.03.2005. 10:53 ] @
I ja zelim da nabavim pelcer.
[ Okuka @ 20.04.2005. 19:39 ] @
brate, ako te salvia jos interesuje posalji poruku pa cemo se naci.
[ matija85 @ 17.06.2005. 02:09 ] @
Evo da probudim opet ovu temu..Bio sam na ovom hrvatskom site u pokusao kontaktirati covjeka ali cini mi se da je sajt umro..

Jel ima tko iz Zagreba a da ima pojma di doci do sjemenki ili biljke za daljnju sadnju??
[ weB_KiLeR @ 17.06.2005. 06:16 ] @
Potrazi na googl-u ima nekoliko sajtova koji se bave prodajom semena i biljki, provereno stize u HR, inace svi tako i narucuju.

Ali ako narucujes obavezno pogledaj prvo uputstvo za konzumiranje, mada predpostavljam da vec znas ali nije lose da te potsetim ;)

Koliko se secam biljka i seme nisu na crnoj listi u HR kao ni u Srbiji, mada opet, to je bilo pre godinu-dve...
[ matija85 @ 17.06.2005. 11:57 ] @
Nisu nisu na crnoj listi..Ma gledao sam ja na netu i ima jako puno ducana ne znam koji je pouzdan da dobro salje...

A i mislio sam prvo probat nac neku dobru dusu koja bi mi dala granu da presadim doma...

A dotle sam bas narucio extract sa Ebaya da vidim kaj ce biti od toga..
[ zemljoradnik @ 17.06.2005. 17:53 ] @
>

[ berserk @ 24.06.2005. 02:44 ] @
Ahmm,vi stvarno zelite da probate te "prirodne" droge!
Razlike izmedju sintetichkih i "prirodnih" droga su veoma male.U vecini sluchajeva i jedne i druge deluju na iste receptore u mozgu.Tako da npr. sintetichki mescalin kao i prirodni mescalin deluje na iste receptore u mozgu.Ako budete nastavili misliti tipa-"hmmm to je chista priroda,nece da mi shkodi",nece ce se sve vajno zavrshiti!Imam mnogo prijatelja koji se loze na "prirodne" droge(izuzev ganje-nisam protivnik konzumiranja ),pa poodlepljivashe od mescalina,tatula,kave i salvie(ah ti trance-ri,nikad siti).
Pls, ne zajebavajte se sa tim iako nije zakonski pokriveno(chitaj-zabranjeno)!
Da ne pokrecem temu posledica na porod!

pozz 2 all

p.s. ampz rulez(ko zna,zna),ali samo ponekad
[ JimRainor @ 25.06.2005. 01:53 ] @
Sajt bi nam trebalo preimenovati u elite drug adicts.
[ berserk @ 25.06.2005. 02:06 ] @
Citat:
JimRainor: Sajt bi nam trebalo preimenovati u elite drug adicts.

LOL
[ superbaka @ 20.11.2005. 01:39 ] @
tema je zakljucana zbog velikog broja reklama u kojima se nudi prodaja ovog opojnog sredstva...
na moju odluku mozete se zaliti u forumu Predlozi i pitanja...
hvala na razumevanju...