[ nenadkg @ 09.10.2003. 22:29 ] @
Da li je ko dolazio u kontakt sa ovim fakultetom ili zna nekoga ko je njihov student,u svakom slucaju bilo kakav info o njemu.Oni planiraju da za sledeih par godina otvore ukupno 8 fakulteta medju kojima:

finansijski menadzment i bankarstvo
poslovna informatika
poslovno pravo
hotelijerski i turisticki menadzment
fakultet za dizajn
gradjevinski menadzment

i jos valjda 2.

Zna li ko sta o ljudima tamo-profesorima,dekanima,studentima,priznavanju njihovih diploma organizaciji nastave i sl.
[ ddz @ 09.10.2003. 23:42 ] @
Citat:
poslovna informatika
poslovno pravo

Fakultet za poslovno pravo i F. za poslovnu informatiku već postoje. Oba se nalaze u Danijelovoj 32, a ovaj prvi je i na www.fpp.edu.yu

Ne znam da li si na njih mislio.
[ nenadkg @ 22.10.2003. 10:27 ] @
da bas me interesuje taj fakultet za poslovnu informatiku-smer graficki dizajn u Danijelovoj 32.Kakvi su predavaci koji je kvalitet predavanja,da li je priznata diploma i bilo sto sto se tice ovog privatnog fakulteta i ako ko ima informacije o stanisicu osnivacu fakulteta????
[ tebre @ 02.02.2005. 22:59 ] @
nije fakultet za finansijski menadzment i bankarstvo, nego fakultet za finansijski menadzment i osiguranje!
[ Dragan Varagic @ 26.02.2005. 12:23 ] @
http://www.singidunum.edu.yu/
http://www.ups-beograd.com/fpi/o_fakultetu.htm
[ g@rfild @ 26.02.2005. 16:08 ] @
quote]finansijski menadzment i bankarstvo
poslovna informatika
poslovno pravo
hotelijerski i turisticki menadzment
fakultet za dizajn
gradjevinski menadzment[/quote]
Svi ti fakulteti Singidunum Univerziteta vec postoje i smesteni su u jednoj zgradi koja se deli sa nekom virmom za odrzavanje liftova. Kako sam mogao da primetim lepo je sredjena i video sam nekoliko kompjuterski dobro opremljenih ucionica. Iz price i primera mog drugara koji "pohadja" taj fakultet stekao sam misljenje da se lako stize do diplome i mislim da je primaran cilj tih ljudi da dobiju diplomu a ne da nauce nesto. Siguran sam da mogu da se nauce korisne stvari ako se ti malo podrudis i vidim da postaju malo ozbiljniji jer sada poseduju kvalitetniju zgradu a ne kao ranije predavanja u bioskupu.