[ xploiter @ 12.03.2008. 21:53 ] @
| Dakle, radi se o Sansun 5178 5.1 Speaker Theatre System. Imam zvucnu kartu sa c-media cipom koja podrzava 6 kanala. E sad, problem je sto na glavnoj jednici, kako se to vec zove, nazad imam 5 ulaza za zvucnike i pored njih nekih jos 8 ulaza bijele i crvene boje ( 4 crvena jedan pored drugog i ispod njih 4 bijela jedan pored drugog). Ovo pise iznad njih:
R RF SUB SR
L LF CEN SL
Kablove koje sam dobio za ove ulaze ne mogu uci u zvucnu kartu... Da li postoji ikakvo rjesenje da ja to spojim na racunar ???? |
[ dule6491 @ 12.03.2008. 21:57 ] @
To crveno i belo sto imas,su dzekovi za zvucniike! U njih ubadas zvucnike,(RF-Right Front,itd)! A,da bi to prikacio na komp,treba ti neki drugi izlaz...
Features:
- 5.1 real home theatre & multimedia audio system
- Virtual surround sound support
- Individual channel sound control
- Stylish designed subwoofer & satellites
- Built-in OCL amplifier - compatible with PC or home theatre system
- Completely magnetically shielded to avoid interference with TV or PC monitor
- Included remote control
Vidis da moze,samo ti ne znas... Opisi kakve sve izlaze imas na toj glavnoj jedinici,tj.pojacalu?
[ xploiter @ 12.03.2008. 22:01 ] @
Aha ok naci cu, ali za sto sluze ovi ostali ulazi... Ima ih jos 5, nalaze se pored ovih 8.
Bijela, crvena, bijela, crvena, zuta i iznad njih pise slicna stvar:
FL FR SL SR CEN
EDIT: vidim da si vec nasao hehe hvala na tako brzom odgovoru, evo ove gore ulaze jos imam na pojacalu
Evo nasao sam ovo o njima:
Please Note: If using these speakers to attach to a PC, you will need three or four 3.5mm Stereo to 2x PHONO leads depending on your sound card
Znaci moram kupiti neke kaloblove koji se iz 3.5mm stereo zavrsetka razdvajaju u 2 phono zavrsetka ???
[Ovu poruku je menjao xploiter dana 12.03.2008. u 23:35 GMT+1]
[ dule6491 @ 13.03.2008. 13:34 ] @
Nije "phono" nego mono... E,naslikaj to tvoje cudo,pa cu ti reci sta ti treba sve!
[ xploiter @ 13.03.2008. 23:03 ] @
Hvala na odgovorima :D uspio sam prikopcat na PC, radi sve, ok je, eto ne znam sta da kazem vise .. :D:D
[ zeoN_Rider @ 14.03.2008. 02:00 ] @
Vidis da je bilo prosto i da nije bolelo!
Pozdrav zeoN_Rider
[ dule6491 @ 14.03.2008. 06:38 ] @
Pa,cestitam! Pozdrav
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.