[ Danilo Cvjeticanin @ 14.03.2008. 13:40 ] @
Nisam hteo da otvorim temu nakon prvog dobijenog maila od ovih spamera. Ovo je peti put da dobijam ovaj email, slao sam i abuse i nema sta nisam pokusao ali ovi su stvarno upornni...SVETSKI LIDER MEĐU PROGRAMIMA

ZA UČENJE STRANIH JEZIKA

· Proizvod firme Auralog (globalni lider u svetu software-a za učenje jezika), prva kompanija na svetu koja je u software-u primenila tehnologiju govornog prepozavanja pri učenju jezika.

· Program koji je osvojio dve nagrade na svetskim sajmovima: nagrada za najbolje nastavno učilo: WorldDidactic Award (Basel, Switzerland) i nagrada za najbolji multimedijalni cd-rom:GoldenCD-Rom(Montreal)MIM.

· Obavezno nastavno sredstvo na vodećim koledžima: Harvard University, Yale University, Columbia University, Princeton University, Cambridge, Oxford…

· Globalne vodeće organizacije ga trenutno koriste: U.S. State Department, The U.S. Government, The FBI, The Canadian Federal Government, EDS, BMW, Carnival Cruise Lines, Mercedes, Telefónica...

· Preko 5 miliona zadovoljnih korisnika širom sveta.6 DOSTUPNIH JEZIKA:

· ENGLESKI

· ŠPANSKI

· ITALIJANSKI

· FRANCUSKI

· NEMAČKI

· KINESKINAUČITE NEKE OD OVIH JEZIKA!!!· Želite li za Vas ili Vaše dete, svejedno, program je opširan i sadrži više kurseva / nivoa:

Osnovni, Srednji, Napredni A, Napredni B, Poslovni A i Poslovni B.· Ovaj superiorni paket će Vam poboljšati vaše znanje, bez obzira na kom ste nivou, početnik, ili želite da usavršite jezik.

· Sa 850 sati učenja, ovaj program je trenutno najobimniji i najuspešniji na tržištu.

· Program obuhvata: čitanje, pisanje, slušanje, govor, rečnik, gramatiku i kulturu.

· Program koji pravi plan za Vas koliko da vežbate dnevno, proverava koliko ste prešli, nivo Vašeg znanja, uči Vas pravilnom izgovoru reči, uči Vas gramatici, priprema Vas za prave, realne dijaloge, osmišlja diktate za Vas, ukrštenice, ukoliko imate mikrofon proverava tačnost Vašeg izgovora i još mnogo toga... Uvek ćete imati pravi pokazatelj nivoa na kome je Vaše znanje, po tome koliko ste prešli i sa kojom tačnošću.

· Možete početi sa učenjem od osnovnog kursa, ili ako ste sigurni u svoje znanje jednostavno preskočiti neki od kurseva i preći na viši nivo, a zatim se vratiti i obnoviti gradivo. Samo od Vas zavisi kako ćete organizovati Vaše vreme i kojom brzinom ćete napredovati.

· Nikada da nađete vremena ili finansija za kurseve jezika? Ovo je pravo rešenje da naučite neki strani jezik!! Ovaj program je kao izmišljen za sve Vas koji nemate dovoljno vremena da bi išli na duge i skupe kurseve. Možete i pokloniti program svom detetu da bi brže i lakše, kroz igru, naučili i usavršili neki strani jezik.

· Odaberite koji jezik želite i mi ćemo Vam poslati program za učenje tog jezik.

Kako da naručite: Napišite svoje podatke: ime, prezime, adresu na koju želite da stigne program, ne zaboravite da navedete br. stana, br. telefona ( kurir će vas tada lakše naći). Pored svojih ličnih podataka navedite jezik, ili jezike koje želite da naučite tj. broj programa koliko želite da naručite. Sve navedeno pošaljite na mail:

[email protected] ili [email protected]

ili jednostavno pritisnite Reply u ovom prozoru, ukucajte sve tražene podatke i pošaljite.CENA JEDNOG PROGRAMA (JEDAN JEZIK) = 990,00 DIN. + PTT· Ukoliko naručite više od jednog programa, svaki sledeći ćete dobiti po ceni od 890,00 din/kom, bez obzira za koji jezik program naručivali. Tako npr. možete naručiti jedan program za Engleski i jedan za Španski jezik. U tom slučaju ćete program za Španski dobiti po ceni od 890,00 din.Za veoma nisku cenu možete sebi, ili nekom drugom pokloniti nešto što je neprocenjivo!!!( Plaćanje pouzećem ) - program vam stiže najkasnije u roku od 3-4 dana

PTT se kreće od 150-250 din

Programe dobijate na CD-ovima ( DVD-evima za engleski jezik). Broj CD-ova zavisi od jezika.

Veoma lako se instalira na svakom kompjuteru.

Sva pitanja možete postaviti putem maila:

[email protected] ili [email protected]

Uživajte !!NAPOMENA: Ovaj mail NIJE SPAM i ne spada u kategoriju mailova

nedozvoljenih i uvredljivih sadržinaIzvinjavamo se ako smo Vas na bilo koji način slanjem ovog maila

uznemirili.


Ovo sam namerno podebljao, cisto da se vidi SPAMERSKA napomena!