[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 10.10.2003. 13:22 ] @
| Jel neko koristio garnome? Treba mi pomoc oko njegovog koriscenja. Procitao sam i readme i install, ali mi nista tek sad nije jasno.
Probao sam rucno kompajlirati ali vec na drugom paketu libxslt mi prijavljuje gresku jer ne moze naci prvi paket libxml2 :(
|
[ filmil @ 10.10.2003. 13:30 ] @
Garnome služi za instaliranje development verzija svih paketa. To ujedno znači da ćeš sam morati da se izboriš sa problemima kod kompajliranja. U verziji 0.27 ima ih bar 10-15 a i kad ih rešiš, dobiješ feleričan GNOME, tako da nikome ko nije spreman doooobro da zasuče rukave ne bih preporučio da se zeza sa Garnomeom.
Garnome skida mnoge pakete kao dependencies, ali neke ipak moraš imati preinstalirane kako bi kompajliranje uopšte prošlo.
f
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 10.10.2003. 17:45 ] @
Hmm..da li to znaci da mi je bolje da krenem sa instalacijom opet fajl po fajl i zaboravim garnome?
Mislim da cu se u stvari morati strpiti do SuSE 9 koji ce u sebi imati Gnome 2.4 :)
Zao mi je samo sto ce KDE biti 3.1.4, a ne 3.2 :(
[ caiser @ 10.10.2003. 19:07 ] @
Ma ne mora da znaci. Meni je na Slack-u 9.0 jedini problem pravio GnomeMeeting sve ostalo je radilo bez intervencije (pustio sam instalaciju na poslu i kad sam se vratio ujutru sve je bilo gotovo sem GnomeMeeting-a :))).
[ Miroslav Strugarevic @ 10.10.2003. 19:29 ] @
Upravu je filmil.. I ja sam imao te probleme.. Gnome 2.4 nije radio zadovoljavajuce.. Ali, ipak mozda je to zbog -rc2 :)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.