[ Bum Roy @ 17.03.2008. 17:29 ] @
Kad god pokusam da ga instaliram pise mi: " Expired certificate "
Kako taj problem da resim i uopste sta je to?
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 17.03.2008. 17:42 ] @
Ubuduće pre nego što nešto pitaš, koristi pretragu.

Evo mogućeg rešenja kako da prevariš telefon.

http://www.elitesecurity.org/p1862689
[ Bum Roy @ 18.03.2008. 16:29 ] @
E hvala ti faco resio sam problem!
Znam da sam trebao prvo da pretzim pa onda da pitam, i pokusao sam malo ali kako nisam iz prve uspeo smorio sam se. Uzeo sam svoj privi Symbian pre pet dana i posto pojma nisam imao vec pet dana visim po svim mogucim forumima, citam, pretrazujem i vec su mi oci ispale pa reko da malo skratim proceduru.

A sad evo jednog pitanja na koje nisam mogao da nadjem odgovor u serch-u:
Da li se uopste cimati i instalirati antiviruse za mobilne ili ti virusi za mobilne nisu toliko opasni. Koliko sam razumeo oni se pojavljuju samo u obliku pitanja da ih instaliras.
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 18.03.2008. 17:45 ] @
Moje mišljenje je da su priče o virusima na mobilnim telefonima prenaduvane i od strane kompanija koje prodaju AV softver i od strane korisnika koji vole da im telefon što više liči na kompjuter.

Vodi se jednostavnim pravilima koja su te još davno naučili mama i tata, a to je "Ne uzimaj ništa od nepoznatih ljudi." i "Ne trpaj u džepove sve što nađeš na ulici." i sve će biti ok.

Ne postoji ni jedan program za BTooth "hackovanje" koji će moći zaobići osnovne principe rada BT protokola. I pazi koje i čije telefone autorizuješ da se konektuju na tvoj bez prethodnog pitanja.

Međutim, pošto imaš 9.x Symbian, koji je uveliko zakrpljen i koji ima jače sigurnosne standarde, rizik od virusa je umanjen još više.