[ roza @ 19.03.2008. 00:21 ] @
Komp mi je radio extra do pre par sati i onda se desilo ovo! Trazio sam neki crack cak sam ih nasao vise preko emula i ne znam zasto ih nisam skenirao.Kako sam ih raspakivao jedan po jedan kasperski je reagovao odmah sem prvog!Tek kad sam pokrenuo crack onda je odreagovo al je bilo kasno! Posle toga mi je zauzece proc bilo 95-100%!Jako,jako usporeno! U procesima nisam skontao do cega je pa sam s jednim programom pogledao sta se pokrece u start up-u!Tu sam nasao taj crack pa sam ga stopirao i obrisao!Medjutim je i dalje bilo zauzece procesora veliko!Posle svega ovoga kasperski nikako da pokrenem mada je uvek namesten da se pokrene pri startu kompjutera a nece ni rucno izbaci nesto kao da nije za sistem 32 tako nesto!Pokusavao sam uci u safe-mode al bezuspesno!Pokusao sam da flesujem bios al posle toga kad upalim komp pokrenu se ventilatori u kucistu al na ekranu nista!Primetio sam da hard disk ne mrda!Mada se cuje ono biiip na pocetku al nista!Ne mogu ni u bios da udjem! Ljudi pomagajte ,dajte bilo koji predlog dok nisam sutno komp posred ploce!!! Hvala... |