[ Cacak @ 22.03.2008. 18:20 ] @
| Ubih se pokusavajuci da registrujem .ax datoteke u Visti. Ne pomaze ni pravljenje registry fajla
Code:
REGEDIT4
[HKEY_CLASSES_ROOT\.ax]
@="axfile"
[HKEY_CLASSES_ROOT\axfile\shell\Register\command]
@="%regsvr32.exe %1"
[HKEY_CLASSES_ROOT\axfile\shell\UnRegister\command]
@="regsvr32.exe /u %1"
Ima li neki program ili komanda sa kojom mogu to da uradim. Potsecam da na XP nemam problema sa registacijom vec sa Vistom. Unapred hvala!!! |
[ Miso Kovacevic @ 22.03.2008. 20:20 ] @
Probaj sa ovim programom. Ja ga koristim kad me zezaju codeci

[ Cacak @ 22.03.2008. 23:07 ] @
Koristio sam taj program, ali na XP on odradjuje perfektno i registraciju i deregist.. Na visti kada kliknem na unregister ne reaguje uopste, tj ne brise ga. Kada hocu da registrujem neki kodek ispise mi da ne moze da uradi to , ali sad sam na drugom racunaru pa ne mogu da kazem kakvu poruku dobijam o ne mogucnosti registrovanja. Znam da napise nesto poput error 6475988x4568 (lupam) . Ne znam da li neke postavke u bezbednosti Viste treba da se postave. Kada registrujem kodeke iz nekog pack-a odradi sve kako treba.
[ Miso Kovacevic @ 23.03.2008. 13:04 ] @
Ja nisam imao nikakvih problema sa instalacijom codeca na visti. Jedino da probas da ga pokrenes kao administrator mozda ce onda dozvoliti registraciju codeca. Desni klik pa ides na run as administrator.
Jbg nemam vise instaliranu vistu pa da probam kod sebe registraciju codeca.
[ Cacak @ 23.03.2008. 17:48 ] @
Evo kakva mi se aplikacija pojavi kada probam da izvrsim registraciju. Ljudi pomozite, bas mi je bitan ovaj kodek.
[ Miso Kovacevic @ 23.03.2008. 19:26 ] @
Citat:
Cacak: Evo kakva mi se aplikacija pojavi kada probam da izvrsim registraciju. Ljudi pomozite, bas mi je bitan ovaj kodek.
Koliko vidim u pitanju je cyberlink-ov codec. Pa zar ti nije jednostavnije da reinstaliras powerdvd nego da se zezas sa registracijom codeca. Reinstaliraj powerdvd i ima da radi.
[ Cacak @ 23.03.2008. 23:25 ] @
Jurim bas ovaj H.264 cyberlink sa datumom 07.09.2007. Na njemu mi HD kanali rade perfektno bez trzanja. Sve ranije i kasnije verzije me zezaju , a nigde ne mogu da nadjem na netu bas tu verziju Powerdvd deluxe koja meni odgovara.
[ Miso Kovacevic @ 23.03.2008. 23:43 ] @
Jbg sta da ti kazem. Sigurno bih ti nasao rijesenje da imam instaliranu vistu, a da je instaliram samo da bi ti pomogao mrzi me. Jedino jos da probas desni klik na fajl pa pronadjes regsvr32 mozda tako uspije.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.