[ Malcolm @ 24.03.2008. 10:02 ] @
Pozdrav,

Vec 2 put za kratko vreme, sa jednom od firmi koja se bavi prodajom programa PANTHEON™ 5.5, imam problema.

Moj problem je fakturisanje nepostojeceg od bivse firme Asist tj Online computers ( http://www.onlinecomputers.co.yu/ ). Imam nekoliko poznanika koji takodje koriste usluge doticne firme i desavalo se isto. A oni su nakon njihove zalbe menjali fakture tj odobravali rabat na iste. Placanje njihovog skupog rada ne izbegavam ali dupliranje njihovog rada ne dozvoljavam.

Konkretan primer, za instalaciju fiskalne kase i spajanje sa doticnim programom je utroseno 1:45 minuta. Na sta sam pristao da mi fakturistu kao 2 radna sata. Da bi mi na fakturi ispostavili 2 sata rada plus 2 sata za konektovanje kase?! Ko je ovde lud? Ok ja kazem nije problem, ali zasto bih placao plus 2 sata za konektovanje kase kada je kasa konektovana u periodu od nepuna 2 sata?!

Istog trenutka anonimnim pozivom centrali firme saznao sam da se placa samo rad na racunaru i nista drugo. Nakon toga sam se uverio da je u pitanju klasicna prevara. I pokusaj duple naplate.

Interesuje me da li postoji jos korisnika koji imaju nezgodne situacije sa distributerima istog?

Pozdrav

[ Mister Big Time @ 13.04.2008. 15:59 ] @
Cek, ne kontam tebi Asist odrzava Pantheon IS? I prosto lupe 2x vecu cenu za ono sto je uradjeno za znanto manje vremena?

Mislim da ova firma radi support jednom mom kolegi i da je zadovoljan... http://www.network.co.yu/sr/pantheon.html
Pa probaj njih da kontaktiras da vidis moze li neko tranziciono resenje da se uradi vezano za support.

Poz