[ ikara @ 24.03.2008. 14:00 ] @
kupio sam neki jeftini t-vision,slika odlična a na UHF području povremeno ima smetnje ali samo zvuka,kako ući u service meni,ili da reklamiram tv ako je u njemu problem, |
[ ikara @ 24.03.2008. 14:00 ] @
[ Bak Ivan @ 24.03.2008. 15:07 ] @
Mogu biti 4-5 uzroka tvom problemu,najbolje je reklamirati...... Pozdrav, [ ikara @ 24.03.2008. 18:26 ] @
siguran si da je do tv-a,da nesto ne ometa signal,jer moze da radi i nekoliko sati bez greske,
[ Marko Enter @ 24.03.2008. 19:18 ] @
Da najbolje reklamiraj taj Tv
pozdrav Marko [ Bak Ivan @ 25.03.2008. 07:12 ] @
Ako se dvoumis,proveri kablove i antenu ili pozovi operatera za kablovsku tv,ako posedujes istu i to najbolje u trenutku kad su smetnje prisutne!!! Pozzz... [ ikara @ 26.03.2008. 19:03 ] @
donio novi TV ista stvar,slika je fenomenalna,kad se javi smetnja (krči zvuk)slika je bez greške,ajde budi pametan,
[ majstorr @ 26.03.2008. 19:56 ] @
Najverovatnije je problem u kablovskoj.Radio sam u SBB znam iz iskustva imali smo krcanje na jednoj liniji i to bas na pinku.Kad se desi u toku spanske serije dodje nam da bezimo iz grada.Ne desava se na svim televizorima.Neki tv jednostavno ne trpe takvu korekciju pa mora da se presteluje linija.
[ SASA M. @ 27.03.2008. 00:28 ] @
Hmm.. Zanimljivo! Na mom televizoru se povremeno javlja krcanje-pucketanje kada radi u stereo modu(grundig st 70-700 (cuc2030n). Mislio sam da je nesto do njega, sada nisam siguran. Desava se na pojedinim kanalima, i to bez nekog pravila. Najcesce ili najuocljivije kada neko govori. Na kraju reci ili ponekog karakteristicnog slova, dolazi do pucketanja. Nekada danima nigde ne primetim, nekada da, ali opet ne na svim kanalima. Na skart-u isto, samo je finije.
![]() [ ikara @ 30.03.2008. 13:06 ] @
tako je sasa,
ponekad nista a ponekad dok je neka scena na TV ništa čim se promjeni kadar krči i zanimljivo u trenutku kad se promjeni kadar dođe do tog fenomena,ne koristim nikakvu kabelsku tv,samo zemaljski program(antena riblja kost,na drugoj tv u drugom dijelu kuce,koristim istu antenu,sve je ok),pozdrav [ SASA M. @ 31.03.2008. 17:53 ] @
Ako je tako, onda nemam resenja.
![]() ![]() ![]() [ buljko @ 31.03.2008. 18:22 ] @
Niko nije rekao kako se problem manifestuje! Desava li se na pojavu jake bele pozadine ili titlova? Da li se gubi promenom kadra? Ako je problem te prirode onda... nije resiv, bar ne na tom TV-u. Problem je do CATV operatera (ili emitera) i lose podesenih modulatora zbog kojih frekvencija vertikale pikovima zadire u tonski stepen. Naravno, problem je i u TV uredjaju (MF stepen) ali, to nije klasican kvar i tu nema pomoci. Vise se radi o nesavrsenom i nedovrsenom MF stepenu. Na drugom TV, sa drugim i drugacijim MF stepenom, taj problem se nece primetiti.
[ SASA M. @ 20.04.2008. 01:07 ] @
Evo samo da dopunim, ovih dana sam malo cesce provodio vreme kod komsije i vise gledao tv, primetio sam isti problem sa pucketanjem, cini mi se da je kod njega manje izrazen, manje ostar, manje glasan, vise je stopljen sa slovom koji se izgovori, ali mi se cini da je njegov zvuk slabijeg kvaliteta nego na mojim zvucnicima tako da nije uocljiv vecini ljudi. Ne bi ni ja obratio paznju i primetio da se kod mene ne desava.
![]() Ne znam na koga je buljko mislio kada je napisao da se opise problem, posto sam ja donekle uleteo u ovu temu, ![]() ![]() ![]() [ ikara @ 26.11.2008. 21:31 ] @
evo reklamirana i ova druga tv(zamjenjena prilikom prve reklamacije) i ista stvar,no na servisu kažu da je ok,da je nisu gasili 10 dana,kažu vjerovatno problem u naponskoj mreži,da li postoji kakav filter za to,pozdrav
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|