[ PKG @ 27.03.2008. 11:27 ] @
| Pozdrav svima,
Disejblovan mi je wireless, nije upaljena zelena dioda. Intel drajver softver prijavljuje da ne moze da ga inejbluje, da moram ja hardverski. Pokusavam da pritisnem [Fn] + F10 ili soft svic ali nista. U biosu je enabled Wireless.
Sta da radim?
Hvala.
Pozdrav.
PKG |
[ nino1987 @ 27.03.2008. 18:13 ] @
vidi u device manangeru jesi stavio drajvere, i provjeru u control panelu u network conections dali je instaliran wirelles mora da imas ovak nesta

[ PKG @ 28.03.2008. 09:52 ] @
Da, potpuno ista stvar samo u XPu.
Sve je podeseno, wireless je radio. Nisam ga samo koristio par meseci jer nisam ima potrebu, i sad kad mi treba desava se ova misterija.
[ Ivand @ 28.03.2008. 13:07 ] @
Mozda ce zvucati glupo, da li je wifi ukljucen na onom prekidacu na bocnoj strani laptopa?
[ PKG @ 29.03.2008. 10:33 ] @
Nemam prekidac na bocnoj strani. Ili ga ja ne vidim.
Potpuno neverovatno.
[ PKG @ 30.03.2008. 14:28 ] @
Covek je na ovo temi:
http://www.elitesecurity.org/t...LO-Pro-Kako-ukljuciti-wireless postavio pitanje sa istim problemom.
Vidim da se ne javlja vise, mozda je resio problem. Posto nije akrivan na forumu, ima samo dve poruke, kontam da nikad nece ovo videti. Ja ne mogu da mu posaljem mail jer imam manje od 20 poruka. Da sad ne bih spamovao po forumima, moze li neko od "krupnijih" clanova da posalje samo jedan kratak mail Nikoli Vukovicu sa one teme da dodje ovde i pomogne ako zna resenje.
Hvala i pozdrav.
[ PKG @ 31.03.2008. 13:24 ] @
Reseno!
U potpunoj agoniji sta vise da pokusam da bih osposobio wireless reinstalirao sam Launch Manager aplikaciju, iako je radila na prvi pogled OK, i "zasvetlela mi je dioda". Ne kontam, ali nema veze.
[ pavdare @ 19.02.2010. 02:38 ] @
Brate hvala veliko!!!! Vec dva dana se cimam sa istim laptopom i istim problemom, dok nisam izgooglao ovaj post! Reseno na isti nacin!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.