[ juster @ 27.03.2008. 11:56 ] @
Radio sam to milion puta, nikada nisam imao problem, ali sada, kad pokrenem Northon Ghost iz Hirens Boot 9.3,(ili bilo koju drugu verziju Hirens Boot-a) bilo da je pod opcijom NORMAL, ili pod opcijom DIFFERENT ACCESS, on pocne da ucitava fajlove koji mu trebaju, i na kraju pocne da se dize, i pojavi se ona njegova prva strana, ali se tu zakuca, tj. satic pokazuje da nesto radi ali se strana ne ucita do kraja (ne otvore se dugmici sa opcijama). Kad pritisnem bilo koji taster na tastaturi, pojavi mi se upozorenje da STACKS u CONFIG.SYS-u nisu dobro podeseni. Kaze mi da idem u CONFIG.SYS da podesim STACK-ove. Da li neko zna sta je ovo i kako se podesava. Samo da napomenem da su mi i hdd i dvd-rw SATA. Mislio sam da to mozda ima neke veze, ali za svaki slucaj evo cele konfiguracije mb MSI P35 Neo3-F cpu Intel E2180 mem Kingston 2x1gb dual channel hdd WD 2500AAKS dvdrw Pioneer 115 vga Asus EAH 3650 (256 ddr) Tu je jos i SKYSTAR2 kartica koja je bila u drugom racunaru, ali se na njemu ghost pravio bez problema. Osim sto sam u BIOS-u iskljucio parallel port jer mi ne treba, i logo za plocu, nista drugo nisam pipnuo. Sve je skoro po default-u! Molim Vas, ako neko zna ili ima ideju sta bi moglo da bude, neka javi. Unapred hvala. |