[ vuckovic @ 28.03.2008. 08:23 ] @
| Postovane kolege i koleginice,
obavestavam Vas da je izvrsena lokalizacija Mozille Firefox aka. Srbzila i Mozille Thunderbird aka. Gromoptica naporima ekipe elektronskog fakulteta iz Nisa. Probne verzije mozete preuzeti sa sajta mozilla.elfak.net . S obzirom da je rad na ovom projektu za potrebe Ministarstva telekomunikacija bio vise nego intenzivan (3 meseca) siguran sam da u programima postoji i veliki broj gresaka. Zamolio bih Vas da sve bagove koje nadjete posaljete na mail [email protected] ili [email protected] kako bi pripremili verziju za eventualno commitovanje kod Mozilla fondacije.
Hvala svima na pomoci
|
[ Miroslav Jeftić @ 28.03.2008. 08:40 ] @
Za početak možete pogledati ovde
http://www.elitesecurity.org/t140293-1#1899098 i razmisliti o greškama u prevodu.
[ Shadowed @ 28.03.2008. 09:12 ] @
Ako stvarno postujete zajednicu, sklonite to sa Intereneta.
[ vuckovic @ 29.03.2008. 13:49 ] @
hahaha
znam za to . Moj profan je to postavio pa mora i da ga promeni. Malo kuburi sa ski i chki :-) . Never the less, molim za konkretne savete vezane za sam prevod.
Ne vidim zasto bih bilo sta sklanjao. Kontaktirao sam coveka iz Open Source zajednice , Filipa Miletica, koji je do sada ispred mozilla fondacije bio zaduzen za lokalizaciju. Stavio sam mu na raspolaganje sve i on ce pokusati da progura prevod kod fondacije.
Uopste mi nije jasno zasto svi odmah krecu sa pljuvanjem ? Sta je to toliko pogresno ? Jel Open Source zajednica neka sekta, pa sam ja uvredio nekog clana ili bi mozda, samo mozda, nesto moglo da bude uradjeno u kooperaciji sa drugima za opste dobro.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.