[ ackom @ 30.03.2008. 16:59 ] @
Hteo sam i ovde da postavim ovo sto sam napravio. Znam da nije nesto posebno, jer sam ovo pravio dok sam ucio HTML, nesto CSS, PHP, MySQL. Ne ocekujem neke pozitivne kritike, jer ima dosta nedostataka, jer sam za dizajn DUDUK, i ne snalazim se nesto sa slikama.
www.sajt-trgovina.com
Pozdrav!!


[ NeonDragon @ 30.03.2008. 22:31 ] @
proveo sam na sajtu oko pet minuta pokusavajuci da ukapiram koja je namena sajta. daj malo pojasni o cemu je rec.
[ ackom @ 30.03.2008. 23:29 ] @

Na stranicama Sajtovi u prodaji, registrovani clanovi, postavljaju sajtove koje zele da prodaju, upisuju cenu za koju zele da prodaju sajt. Na tim istim stranicama, ostavljaju se ponude za taj isti sajt, vide se samo tri najvece ponude sa korisnickim imenom. U koliko vlasniku sajta odgovara najveca ponuda on kontaktira ponudjaca, preko privatne poruke, e-maila.
Na stranicama Sajtoteka, se jednostavno postavljaju sajtovi iz razlicitih oblasti, za koje ostali clanovi mogu glasati, pri cemu ce sajt sa najvecim brojem glasova na kraju meseca biti nagradjen. Da bi neki sajt imao sto vise glasova potrebno je da vlasnik sajta dovede sto vise njegovi novih clanova koji ce glasati za njegov sajt ili da ostali clanovi glasaju za taj sajt ukoliko im se dopadne.
Na stranicama Scripte i Tutoriali, administrator postavlja scripte i tutoriale (sto jos uvek nije ucinio), dostupne svim posetiocima, sem one scripte koje nisu besplatne. Takodje clanovi mogu postavljati besplatne scripte i scripte koje bi zeleli da prodaju (Naravno ostavljaju cenu za zeljenu scriptu i ona nije dostupna nikome sve dok vlasnik scripte ne odobri odredjenom clanu, ukucavanjem njegovog korisnickog imena). Clanovi mogu postavljati i besplatne tutoriale.
Clanovi koji imaju najveci broj scripti i tutoriala, na kraju meseca, bice takodje nagradjeni.
Na stranicama Usluge jednostavno nudite svoje usluge iz oblasti programiranja, prevodjenja isl.

Naravno da bi ste videli neku svrhu morate se registrovati, pri cemu se na poziciji Mesto za clanove otvara link prema Vasoj strani, gde postavljate, brisete, menjate itd gore navedeno.