[ golden eye @ 31.03.2008. 14:29 ] @
Zdravo, interesuje me gde mogu naci kod nas neku maticnu koja je AGP i PCI-e. Nebitno da li je AMD ili Intel ali da ima kod nas! Kao npr http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775Dual-VSTA&s=n Pozz |
[ golden eye @ 31.03.2008. 14:29 ] @
[ Nenad Vranjanac @ 31.03.2008. 16:51 ] @
takve nove ploce ces jako tesko naci danas. ostaje ti ili da ostavis mali oglas negde, ili da na domacim berzama pokupis brojeve, pa da zoves jednu po jednu prodavnicu.
[ Kuzmo @ 04.04.2008. 21:52 ] @
Ja ne bi preporucio kupovinu takve ploce, jer i sam imam takvu. Model je "Asus P5VD1-X".
Prosle godine mijenjao sam plocu i procesor i uzeo sam nju da ne bi morao mijenjati grafiku koja je bila agp. Razlog je sto PCI Express na tom tipu grafike radi u x4 modu. Ja sam iz tog shvatio da ona radi isto kao i agp 8 i da je taj njen PCI u sustini adapter da bi grafika radila. Drugim rijecima ploca koja podrzava samo PCI, radi bolje! Ja sam sad u svoju plocu ubacio Ati Radeon 2400 Pro (PCI Express) i imam odredjenih problema. Iz tog razloga sada bi je prodao i uzeo neku koja ima samo PCI. Iskreno se nadam da ces promijeniti misljenje, pisem iz licnog iskustva. [ golden eye @ 04.04.2008. 22:08 ] @
Citat: Kuzmo: Ja ne bi preporucio kupovinu takve ploce, jer i sam imam takvu. Model je "Asus P5VD1-X". Prosle godine mijenjao sam plocu i procesor i uzeo sam nju da ne bi morao mijenjati grafiku koja je bila agp. Razlog je sto PCI Express na tom tipu grafike radi u x4 modu. Ja sam iz tog shvatio da ona radi isto kao i agp 8 i da je taj njen PCI u sustini adapter da bi grafika radila. Drugim rijecima ploca koja podrzava samo PCI, radi bolje! Ja sam sad u svoju plocu ubacio Ati Radeon 2400 Pro (PCI Express) i imam odredjenih problema. Iz tog razloga sada bi je prodao i uzeo neku koja ima samo PCI. Iskreno se nadam da ces promijeniti misljenje, pisem iz licnog iskustva. Da AGP+PCI-x ploce za 775 su sve sa ovim PCI-x 16x (x4mod) Ali uspeo sam da dodjem do ASROCK modela kome ovo nije problem. Naravno its AMD maticna. Pozz [ bobanjovanovic @ 06.04.2008. 16:42 ] @
asrock ploce zaobilazi u sirokom luku
[ DzemaludinPerajic @ 10.04.2008. 22:53 ] @
Citat: bobanjovanovic: asrock ploce zaobilazi u sirokom luku Sto? Mislim, nije da se nesto bunim nego stvarno me interesuje... Imam AsRock Alive NF6G-VSTA i radi fino, mada nije bas da sam i nesto zahtevan... [ golden eye @ 11.04.2008. 09:41 ] @
namerno nicam citirao bojanovu poruku niti odgovorio jer na njegov post nemam komentara
asrock je ok nije Gigabyte ali sta je tu je barem nije ESC [Ovu poruku je menjao golden eye dana 12.04.2008. u 17:24 GMT+1] Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|