[ sokili @ 01.04.2008. 06:29 ] @
Ima vopistunt.I nestao mi je kredit.Do juce sam lepo mogla da uplatim preko visa kartice.Sad mi vise neda nego preko neke nemacke banke ili posrednika.E ja to necu.Sve sam programe izmenila od tog proizvodjaca i vidim d aje to jedno te isto.Za sve mi neda da uplatim.Na kraju sam uplatila preko skype.Ljudi nekomplikuju kao ovi.E ja hocu da pitam jel ima jos neki program,da ja mogu bez komplikacije da uplatim i da zovem?
[ Kazo1 @ 01.04.2008. 08:55 ] @
Vas problem je i nastao jer ste instalirali i pokusali sa istom karticom uplatiti jos neki Betamaxov voip. Kod uplate karticom, pise da tom karticom mozete platiti samo na tom accountu ili nesto slicno. Rezultat toga je da su Vam ogranicili mogucnost uplate (zbog moguce prevare i zloupotrebe Vase kartice ).
Inace i kod Skypea mozete uplatiti samo jedan account sa jednom karticom.

A inace, Betamax nije jedini davatelj Voip usluga, samo drugi nisu ni priblizno povoljni po cijeni, bar za ove destinacije nama zanimljive.

Naci ce te jednostavno nekog drugog Voip provajdera. Upisite u Google "Free Voip" i naci ce milion provajdera.

Da bi mogao preporuciti neki program morao bi znati koje zemlje zelite zvati .


Pozdrav

[Ovu poruku je menjao Kazo1 dana 01.04.2008. u 10:21 GMT+1]
[ misk0 @ 09.04.2008. 19:17 ] @
Slicna stvar pa trazim ... recimo da sam do sad na FreeCallu mogao platiti kreditnom karticom i placao tako sigurno vec godinu, ako ne i vishe i sad vishe ne postoji mogucnost uplate CC-om. Nisam nista drugo placao karticom u medjuvremenu tako da mislim da su oni promjenili neke stvari generalno, a ne samo meni.