[ Robinzon Kruso @ 01.04.2008. 10:12 ] @
| Dragi profesionalci, amateri i zaljubljenici,
Bio sam kod prijatelja da mu instaliram printer, ubacio sam USB instalirao drivere... sve je bilo ok... iskljucio sam USB Fesh preko Save Remove... Kada sam dosao kuci hteo sam da prebacim nesto sa USB na laptop i kad ono nema nisata... U propertisu je skoro pun gde kaze da je Use Space 950MB a ja ne vidim nista... Sta se desilo i kako da ponovo vratim fajlove koji su bila i koji po iskoriscenosti memorije su jos tu....
Hvala unapred
Pozdrav |
[ calexx @ 01.04.2008. 12:28 ] @
Postoje programi koji mogu da vrate sadržaj ako se nešto softverski poremetilo ali ako je problem hardverske prirode, možda bude problema. Da li si kod prijatelja koristio prednje ili zadnje USB konektore? Da li ti je toliko važno da vratiš sadržaj, USB fleš ipak služi za neka prebacivanja podataka a ne za ozbiljno čuvanje?
[ Robinzon Kruso @ 05.04.2008. 09:47 ] @
Kod prijatelja sam koristio USB prikljucak sa zadnje strane, radi se o staroj dvojci koja i nema prednje prikljucke.... Ma nije problem u podacima nego me interesuje sta je moglo da se desi posto do sada nisam imao takav problem.... a inace USB funkcionises mogu da ga citam i mogu da upisujem sto valjda znaci da je on hardverski u redu....
Hvala na odgovoru,
Pozdrav
[ Robinzon Kruso @ 06.04.2008. 18:24 ] @
Da li neko ima neki link gde mogu da skinem neki Free Recovery Data from UBS Software
Hvala
Pozdrav
[ RMAN @ 15.04.2008. 08:34 ] @
[ alan_ @ 18.04.2008. 13:35 ] @
Mozda razlika u FAT sistemu, mozda si ga vadio ( na USB stick mislim) dok je komp bio ukljucen a nisi ga odjavio softwerski, moza virus...
Upisi u google ovo: recovery software rapidshare
Recovery govori o cemuse radi, software ce izfiltrirati samo software, da ti odj... stranice sa firmama koje pruzaju te usluge, a rapidshare ti osigurava da ces naci full verziju a ne demo od koje nema koristi....
U globalu receno....
Pokusaj
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.