Imam iMate ako se dobro secam...to pise kada se pali.
Pazi nije frka da uradim i 101 restart uzastopno ali sam vec to radio i restartovao i instalirao ne samo taj batterystatus nego i 100 drugih i sve do jednog pokazuju -1% napunjenosti.
I stalno kao puni se, ko da je stalno na punjacu takva ikonica stoji.
Znam da je problem taj exe fajl koji svi imaju a ja ga nemam jer se i telefon buni i trazi ga (ponekad) kada izbaci error da ne moze da ga nadje...
Samo mi je to potrebno i nista vise, mislim to i ista stvar za exe fajl za imenik.
On postoji al kao nesto ne radi i samim tim mi ne radi ni imenik.
Menjao sam i ROM-ove i sve zivo i nikako da mi sve lepo radi...
Nije mi jasno zasto ni jedan rom nece da mi da lepo i batterystatus.exe i taj isto exe fajl za imenik da mi lepo sve radi.
I u servisu je bio i na moje oci je menjano vise romova i nikako. Nemoguce je da ni jedan rom od tih 4-5 sto smo probali nije ok.
Citao sam ne znam gde (lutajuci jako dugo po googlu) neke komentare tj. forum jedan gde se jedan lik javio s slicnim problemom baterije i receno mu je da uzme i ubaci (bukvalno samo to) taj fajl. I nakon toga lik se javlja i zahvaljuje jer je uspeo.
Pre nego sto cu ovde postovati pokusao sam opet jako dugo da lutam da trazim da vidim dal je neko postavio negde i nasao sam da se skine ali taj rar kada se raspakuje sadrzi fajl pod dobrim imenom i extenzijom ali njegova velicina je 0.0 (bukvlano)...stavio sam ga u fon da probam ali javlja gresku da jednostavno fajl ne shljaka i da nije nesto uredu a onda sam na svom ovom kompu pravom otvorio fajl u notepad-u i dobio prazan list, sto potvrdjuje da je fajl zaista 0.0.
Molio bi ako ti imas ili bilo ko samo da mi da taj fajl da uradim to, jer sam ubedjen da je to problem.
Jer ja taj fajl nemam a on upravo i jeste aplikacija koja govori informacije o bateriji.
Hvala jos jednom
pozdrav
P.S. Evo o cemu pricam slikovito...(paznja! Telefon nije na punjacu, a i kada se stavi isto je...)